pro-black-t-shirts

Dit zijn de leukste pro-black t-shirts om een statement mee te maken

Maak een statement met één van de pro-black t-shirts. Doe het tijdens een demonstratie of gewoon op het werk. Laat iedereen weten dat jij voor #blacklivesmatter bent, en draag dat vol trots uit. Wij hebben onze favoriete pro-black t-shirts op een rijtje gezet, zodat je niet te lang hoeft te zoeken!

Alle onderstaande t-shirt worden in Nederland gemaakt en zijn van een Black Owned Business. Support ze dus niet alleen door een product te kopen, maar ook met een like en een follow.

1. Black Lives Matter t-shirt van House of Sanaa

pro-black-t-shirts
Foto via Instagram House of Sanaa

Met dit Black Lives Matter t-shirt van House of Sanaa maak je een echt statement. Het t-shirt koop je voor €15 op house-of-sanaa.com.

2. De BP Melanin Rich Bandeau Top

pro-black-t-shirts
Foto via bpmelaninrich.com

Wil je een statement maken en er nog steeds fashion uit zien, dan is deze BP Melanin Rich Bandeau top zeker iets voor jou! De broek op de foto is helaas uitverkocht. De bandeau top koop je voor €14.99 op bpmelaninrich.com.

3. Black Lives Matter jurk van Coloured Goodies

pro-black-t-shirts
Foto via colouredgoodies.nl

Ook de Black Lives Matter jurk van Coloured Goodies is een eigenwijze manier om een statement te maken. Vooral als je hem net zo leuk als de dame op deze foto styled. De jurk koop je voor €29.95 op colouredgoodies.nl.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

4. Een statement t-shirt(dress) van Colorism

pro-black-t-shirts
Foto via Instagram Colorism

Met de kleding van Colorism maak je een dubbel statement. Je bent pro-black, en tegen colorism. Doesn’t get any better. De kledingstukken bestel je via hun Instagram.

5. Power to the People t-shirt van House of Sanaa

Foto via Instagram House of Sanaa

Ook met het Power to the People T-shirt van House of Sanaa maak je een echt statement! Het t-shirt bestel je voor €15 op house-of-sanaa.com.

6. The Future T-shirt van Libaya

Foto via shop-libaya.com

Dit t-shirt is één van onze favorieten. En momenteel helaas uitverkocht. Wij zetten hem toch ertussen, want zodra hij weer beschikbaar is, is hij het kopen waard. The Future is Female and African t-shirt koop je voor €45 op shop-libaya.com.

7. Being Black is not a Crime t-shirt van Uncut Indentity

pro-black-t-shirts
Foto via Instagram Uncut Identity

Last but not least, dit supergave t-shirt van Uncut Identity. Het Being Black is not a Crime t-shirt bestel je voor €24.99 op uncutidentity.com.

Deze artikelen over Afro-Nederlandse ondernemingen vind je vast ook leuk:

Photo by Julian Wan on Unsplash


Blog at WordPress.com.