,
dressed-by-demand

De skincare routine van Dressed by Demand; een leven zonder make up

Vrouwen verdiepen zich steeds vaker in de gezondheid van hun eigen huid. De gezonde huid wordt dan ook gezien als een goede basis voor de dagelijkse make-up look. Inmiddels weten we dat je die stralende look creëert door middel van een gezond dieet, voldoende vochtinname en zorgvuldig uitgezochte skincare producten. In De skincare routine van… vragen wij Afro-Nederlandse vrouwen naar hun skincare routine. Deze keer vertelt Deborah van Dressed by Demand over haar routine en favoriete producten.

Deborah is de mama van Aurora en Daniël en is het gezicht van de lifestyle en mommyblog Dressed by Demand. Deborah gebruikt al bijna een jaar geen make-up meer. Benieuwd naar het waarom en hoe zij haar gezicht verzorgt? Lees dan snel verder.

Sans make-up

“Al ongeveer een jaar gebruik ik bijna geen make up meer. Mijn wenkbrauwen kleur ik gedeeltelijk in en soms nog mascara.” Doordat Deborah bijna geen make up meer gebruikt heeft zij zich verdiept in haar huid. “Ik heb nu een routine waardoor ik zelfverzekerd make up loos over straat kan. Ik heb niks tegen make up hoor. I love a beat face, maar nu meer voor gelegenheden. Ik vergeet dan ook altijd dat ik niet aan mijn gezicht moet zitten en zit vaak foundation van mijn handen te vegen.”

Tegenwoordig houdt Deborah van haar huid en zorgt ze er goed voor. Vroeger was dat anders: “Ik dacht dat het iets was voor oudere mensen. Het gaan slapen met make up op is denk ik wel één van de ergste dingen die ik mijzelf aandeed. Ik heb altijd geluk gehad dat ik geen probleemhuid had en allerlei verschillende dingen heb moeten proberen.”

Wat de blogger graag wilt dat anderen ook over skincare weten? “Zoek een routine die bij jou past en houd je eraan, ook al ben je voor je gevoel te jong daarvoor. En draag een SPF! Het is niet alleen voor de zomertijd een ding, maar voor het hele jaar.

Benieuwd naar de producten die Deborah in haar skincare routine gebruikt? Je ontdekt ze hieronder en ook het aantal sterren dat ze van haar krijgen.

Morning routine

“’S Ochtends maak ik mijn gezicht schoon, gewoon met een washandje en smeer ik een moisturizer op. Belangrijk is dat er een SPF inzit.”

Rituals Miracle Beautifying Day Cream

Night routine

“Als mijn gezicht heel droog aanvoelt wil ik er ook nog weleens een olie smeren. En als ik make up op gehad heb doe ik een dubbele reiniging. Eerst met L’Oréal rozenwater en dan met mijn normale huidreiniger en moisturizer.”

Cetaphil Hydraterende Crème

Dit zijn de favoriete huidverzorgingsproducten in de skincare routine van Deborah van Dressed by Demand. Staat jouw favoriet er toevallig tussen. Laat het ons dan hieronder weten!

Lees ook:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: