,
love-me-some-hair-nederland

Love Me Some Hair: alle black hair kappers van Nederland en België op een rijtje

Een online platform voor black hair; hoe leuk is dat! Ga je altijd naar dezelfde kapper, omdat je niet weet waar de andere kappers zitten? Of ben je in een vreemde stad en wil je weten waar je jouw haar kunt fixen? Neem dan een kijkje op Love Me Some Hair (LMSH.nl). Een online platform dat een overzicht biedt van alle black hair kappers in Nederland. Daarnaast bieden ze cursussen en hebben ze een superleuke webshop! Lees hier ons interview met de oprichters, Gabriëlle en Tatiana.

Wat kan je allemaal op LMSH.nl vinden?

Wij bieden een platform voor alle black hair kappers in Nederland en België. Dit is dus niet alleen voor fysieke haarsalons maar ook voor mobiele kappers of kappers aan huis. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om via onze website een afspraak te boeken. Je zoekt de kapper die bij je past, boekt een afspraak en je rekent gelijk online af.

Ook zullen wij online courses aanbieden voor naturals en voor mensen die geïnteresseerd zijn in weaves and wigs, barbers cuts en dreads/locs en braids. Daarnaast zal er ook een webshop beschikbaar zijn waar wij allemaal leuke en handige producten verkopen. Al met al wordt het een verzameling van heel veel goeds. Leerzaam, inspiratie vol maar ook handig.

 

Love-me-some-hair
Photo by Raul Neijhorst

 

Hoe is het idee voor Love Me Some Hair ontstaan?

LMSH is ontstaan vanuit een behoefte om black hair talenten meer een podium te geven en te helpen. Maar ook om de black hair community tools te geven om hun talenten verder te kunnen ontwikkelen. En daarmee black hair businesses een boost te geven en gebruik te maken van producten die onze haartypes omarmen.

Wij merkten dat er nog geen goed overzicht was van alle black hair kappers in Nederland en België. Door verschillende Facebookgroepen en gesprekken zijn er er achter gekomen dat er veel vraag is naar het vinden van een goede black hair kapper in de buurt. Zelf vonden wij ook dat je via het internet moeilijk een goede kapper kunt vinden. Nu moet je het vaak hebben van mond-tot-mond reclame.

Wij besloten daarom om een platform te maken om dit overzicht te bieden. Wij wilden niet alleen een zoekmachine bieden, maar ook iets hebben voor de ontwikkeling van talenten en voor entertainment. Daarom hebben wij besloten dit alles te bundelen: een all-in-one platform.

Wie zijn de mensen achter het platform?
love-me-some-hair
Gabriëlle en Tatiana | Photo by Raul Neijhorst

Wij zijn Gabriëlle en Tatiana. Allebei 26 jaar oud. Ooit begonnen als schoolgenoten en daarna zijn wij vriendinnen gebleven. We zijn allebei ondernemend ingesteld en hadden het altijd in ons hoofd om samen iets op te zetten. Heel lang wisten wij niet wat, maar een tijdje terug spraken we elkaar en hadden we hetzelfde idee. Toen hebben wij besloten om dit platform op te zetten.

En wat is jullie ervaring met black hair?

Wij hebben allebei kroeshaar (type 4) en met dit haartype kan je alle kanten op. Wij dragen allebei protective hairstyles. Al op jonge leeftijd hebben wij onszelf aangeleerd ons eigen haar te vlechten of weaven.

Allebei deden / doen wij haren voor anderen als side hustle. Tatiana is vooral gespecialiseerd in het vlechten van haren en dat vindt ze ook heel leuk en Gabriëlle is goed in het installeren van wigs and weaves.

Wat is jullie voornaamste doel met LMSH.nl?

Ons voornaamste doel is om een sterkere verbinding te krijgen binnen de black hair community, goede kwaliteit te leveren aan elkaar en veelzijdigheid te bieden.

 

Photo by Raul Neijhorst

 

Wat kunnen wij in de nabije toekomst van Love Me Some Hair verwachten?

Heel veel inspiratie, leuke samenwerkingen, nieuwe trending producten en vooral veel innovatie.
Let’s take the black hair community to a higher level!

Voor zij die niet zo lang kunnen wachten, waar kunnen wij jullie vinden in de tussentijd?

In de tussentijd zijn wij te vinden op Facebook en Instagram waar wij vanaf nu regelmatiger zullen posten, dus hou alles vooral in de gaten! Daarnaast kun jij je via onze website www.lmsh.nl aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo blijf je te allen tijde op de hoogte.

Verder lezen?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: