,
fenty-skin-rihanna-reviews

Dit is wat anderen over de Fenty Skin van Rihanna zeggen – de reviews

Het is alweer een week geleden dat Rihanna haar Fenty Skin lanceerde. Na een carrière in de muziek, de mode en de make-up, heeft de duizendpoot ook ervoor gekozen haar centjes in huidverzorging te investeren. En daar zijn wij als Riri fans natuurlijk hartstikke blij mee! Omdat wij de producten zelf nog niet hebben kunnen uitproberen, hebben wij de beste reviews van de Fenty Skin van Rihanna opgezocht!

Fenty Skin

Op 31 juli lanceerde Rihanna haar Fenty Skin: “Fenty Skin is mijn visie op de nieuwe cultuur van de huidverzorging. Ik wilde geweldige producten creëren die echt werken, eenvoudig zijn in gebruik, en universeel.” De lijn bestaat uit drie basisproducten die jouw huid net zo gezond als die van Rihanna maken. De lijn bestaat uit:

  1. Total Cleans’r Remove-It-All Cleanser – $25
  2. Fat Water Pore-Refining Toner Serum – $28
  3. Hydra Vizor Invisible Moisturizer Broad Spectrum SPF 30 Sunscreen – $35 

De producten zijn vegan, en zorgen bij het gebruik ervan voor een heldere huid, verkleinde poriën en verminderde donkere plekken. De voorwaarde is wel dat je van alle drie producten gebruik maakt in je skincare routine.

Lees ook: Dit is waarom ook de donkere huid zonnebescherming nodig heeft

De reviews voor Fenty Skin van Rihanna

Alissa Ashley was erg te spreken over de producten. Zo vond ze het onder andere heel fijn dat de moisturizer geen effect had op de structuur van haar make-up. En had ze verder geen last van het kleine percentage parfum dat in de producten verwerkt is.

The Golden Rx denkt dat de producten het best werken voor vrouwen die niet veel nodig hebben voor een gezonde huid. Ze vindt het daarom een goede basis routine, maar zou mensen met ernstige problemen toch aanraden om verder te zoeken.

Ook Lala Milan gaf aan dat de producten wellicht goed werken voor mensen met een gezonde huid, maar minder effectief zijn voor mensen met acné.

Net als Alissa is Darryl Wyrick enthousiast over het producten. Hij raadt het mannen dan ook aan om ook van de skincare lijn gebruik te maken.

Lees ook: Zangeres Rihanna doneert $5 miljoen voor bestrijding van het wereldwijde COVID-19

Conclusie

De drie huidverzorgingsproducten waren een goede start. De producten zijn fijn om mee te werken, en handig voor zij die een redelijk probleemloze huid hebben. Heb je last van acné of heb je andere behoefte zoals anti-verouderingsproducten, dan zijn de producten van Fenty Skin niet afdoende. Wij gaan er dan ook van uit dat er nog meer producten aankomen, speciaal voor mensen met huidproblemen.

Heb jij de producten al binnen en uitgeprobeerd? Wat is jouw review van de Fenty Skin van Rihanna?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: