Rihanna Fenty Beauty lanceert 50 shades of concealer!

We weten allemaal dat Rihanna de Queen of Inclusion is. Met zowel haar beauty brand, Fenty Beauty, als haar lingerie brand, Savage X Fenty. Bij Rihanna’s merken is er een plekje voor iedereen, ongeacht afkomst, kleur, seksuele voorkeur en maat. Nu brengt Rihanna haar Fenty Beauty nog eens 50 kleuren concealer uit.

Toen Rihanna haar Fenty Beauty in 2017 de Pro Filt’r Foundation lijn uitbracht, met maar liefst 40 verschillende kleuren foundation, stopte de wereld even. Veel meiden waren opgelucht omdat ze niet langer meer dan twee dagen nodig hadden om een passende kleur foundation te vinden. Nu brengt Fenty Beauty maar liefst 50! kleuren concealer uit. En moeilijk zoeken naar jouw kleur wordt het niet. Als je namelijk al weet welk nummer foundation je hebt van de Pro Filt’r lijn, is jouw concealer nummer hetzelfde.

In de onderstaande video doet de zangeres een tutorial met haar eigen Pro Filt’r Concealer.

Naast de 50 kleuren concealer, zullen er ook 10 kleuren aan de bestaande Pro Filt’r Foundation lijn toegevoegd worden, waardoor het totaal ook op 50 komt. Daarnaast lanceert Fenty Beauty ook acht kleuren Pro Filt’r Retouch Setting Powder.

Op de producten hoef je gelukkig niet lang meer te wachten. Ze worden namelijk op 11 januari al gelanceerd op fentybeauty.com en in de Sephora-winkels.

Deze blogs vind je vast ook leuk:

Jaël Hofwijks

Ik ben Jaël (27) mama van een bijna kleuter, en de oprichter van Melaninfinity Magazine. Ik hou van een goed boek, lekker schrijven en kan echt genieten van de natuur. Voor het magazine schrijf ik over uiteenlopende onderwerpen, maar het liefst over de leukste ontwikkelingen op het gebied van (Afro-Nederlandse) cultuur.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: