nederlandse-natuurlijke-haarproducten

Deze Nederlandse merken verkopen natuurlijke haarproducten

Het is inmiddels al een tijdje bekend dat de producten die wij in ons haar doen vaak meer kwaad dan goed doen. Zo is uit recent onderzoek gebleken dat maar liefst 80% van alle Amerikaanse haarproducten voor ons haartype chemicaliën bevat die aan kanker gelinkt worden. En dat andere effecten onvruchtbaarheid en overgewicht zijn. Hoog tijd om over te stappen op Nederlandse natuurlijke haarproducten dus!

Het is pas sinds kort dat grote merken hun producten aanpassen en de gevaarlijke stoffen zoveel mogelijk vermijden. En daarom is het nog best moeilijk om goede natuurlijke haarproducten te vinden. Vaak worden de producten natuurlijk genoemd, maar zitten er alleen geen parabenen, siliconen en sulfaten in. Voor de rest stoppen een deel van de producenten ze nog steeds vol met andere gevaarlijke chemicaliën.

Daarom zijn wij voor jullie op zoek gegaan naar haarproducten die zoveel mogelijk uit natuurlijke bestanddelen bestaan. En die ook nog gewoon in van Nederlandse bodem zijn.

1. Daffie Be Proud

Daffie Be Proud is een Nederlands merk dat zich focust op natuurlijke haarproducten. En niet alleen zijn de producten natuurlijk, ook de klanten zijn zeer te spreken over de goede werking van de haarproducten. Daffie Be Proud verkoopt onder andere leave-in conditioners en shampoos. De prijzen liggen tussen de €4.95 en de €39.35, geheel afhankelijk van de hoeveelheid die je koopt. De producten van Daffie Be Proud koop je hier.

https://www.instagram.com/p/BzH0yHpoJYS/?utm_source=ig_web_copy_link

 

2. SheaDo

Ook SheaDo is een Nederlands merk dat zich focust op natuurlijke haarproducten. De producten zijn van goede kwaliteit en ze hebben een uitgebreid assortiment. SheaDo verkoopt onder andere vloeibare haarboter en satijnen haarbeschermers. De prijzen liggen tussen de €14,95 en de €24,95. De producten van SheaDo koop je hier.

3. FATH Amsterdam

FATH Amsterdam is een vrij jong merk dat ook natuurlijke haarproducten verkoopt. Hun producten bestaan voor 90% uit natuurlijke ingrediënten. FATH verkoopt een conditioner cleanser en een conditioner styling cream. Voor de cleanser betaal je €24,95 en voor de styling cream €25,95. De producten van FATH Amsterdam koop je hier.

View this post on Instagram

🚿🧖🏿‍♀️🧖🏽‍♀️🧖🏻‍♀️🧖🏼‍♀️🧖🏾‍♀️🚿 Does your hair need a boost? COCONUT DIAMOND 💎 Cream Conditioner Cleanser The Cleanser nourishes, repairs, hydrates and softens. Nourishes your scalp, gives volume and makes your hair clean and easy to comb. Works well against dandruff, flakes and frizzy hair. Reduces hair breakage and split ends. Safe for colored hair and makes your hair more Beautiful! Notice the difference when using it for the first time! (Webshop link in bio) Crown yourself with love. Love yourself, it’s yours! 🖤👑 #exclusive #beauty #beautyproducts #hairproducts #natural #volume #nourishes #repairs #hydrates #softens #quality #superiorquality #diamonds #queens #crowns #coconut #coconutdiamond #fahtamsterdam #curls #wavy #afro #straight #hair #conditioner #shampoo 💎

A post shared by 🖤 FAHT Amsterdam 🖤 (DM for 📦) (@fahtamsterdam) on

 

4. DEHEB Pure & Natural

DEHEB Pure & Natural biedt naar haarproducten ook lichaams- en gezichtsverzorging aan. Hun producten zijn op basis van pure, plantaardige oliën.DEHEB verkoopt onder andere conditioner en verschillende natuurlijke oliën. De prijzen liggen tussen de €10,95 en de €29,95, afhankelijk van hoeveel ml je koopt. De producten van DEHEB Pure & Natural koop je hier.

Kennen jullie nog meer Nederlandse merken die natuurlijke haarproducten verkopen. Laat het ons dan weten!

Deze artikelen over haarverzorging vind je vast ook leuk:

Ook interessant
stel jezelf open liefde
We love, love! Stel jezelf open voor de liefde met deze vijf tips
%d bloggers liken dit: