beste-leven-leiden

Wie houd jou tegen om jouw beste leven te leiden?

Wij hebben allemaal enorme dromen en willen allemaal ons ‘beste leven’ leiden. Toch lijkt het af en toe alsof er iets is dat ons tegenhoudt. Reality check: waarschijnlijk ben jij dat zelf. Door ervaringen uit het verleden houden wij onszelf vaak onbewust tegen. Maar het is tijd om die tegenwerkende gedachten achter je te laten. Wij raden je daarom het ‘The Sankofa Journey’ coaching programma aan. Interesse? Lees dan snel verder!

Leef jouw beste leven

Wij hebben allemaal een verleden dat wij dagelijks met ons meedragen. Jouw verleden kan jouw huidige situatie positief beïnvloeden, maar het kan je ook tegenhouden. Soms lijkt het leven maar niet te lukken. Dat komt vaak omdat wij ons achtergrondverhaal als een obstakel zien, en niet als een superkracht om verder mee te komen.

Als vrouwen van de Afro Diaspora is het belangrijk dat wij onze afkomst ook bij het kijken naar ons achtergrondverhaal betrekken. En in onze identiteit. Ideaal is het als wij onze beide culturen bij elkaar durven te brengen, zonder het idee dat wij moeten kiezen. Wat helaas nog te vaak het geval is. Voor het thuisland zijn wij niet ‘cultureel’ genoeg, en in het westen te veel.

Af en toe vergeten wij wie wij zijn. Wat onze identiteit is. Wat de levensstijl is die bij ons past en verkondigd wie wij zijn. Wij willen weer kunnen genieten van ons leven, zonder de onnodige lasten mee te dragen. Wij willen alles uit ons leven halen, en ons beste leven leiden. Herken je jezelf hierin? Dan is het ‘The Sankofa Journey’ coaching programma van SheTribe zeer waarschijnlijk iets voor jou!

The Sankofa Journey

Sankofa betekent ‘ga terug en haal het’. En dat is precies wat je tijdens de zes weken van het coaching programma gaat doen. Je volgt het programma samen (online) met een groep like-minded women. Zo wordt er een zusterschap gecreëerd en kan je van elkaar leren. Tijdens het programma word je gecoacht door Rosemary Dede, de oprichter van SheTribe. En helpt ze jou om in die zes weken het beste uit jouw leven te halen.

Het programma rond je af met een plan voor de toekomst, meer dan voldoende concrete tips om aan jouw doelen te werken en frisse moed. Het programma stimuleert je namelijk om bij jezelf naar binnen te kijken en te ontdekken wie jij echt bent. Alleen als je bij jezelf naar binnen durft te kijken, kan je eruit halen wat erin zit. En beginnen aan jouw beste leven.

SheTribe voor vrouwen als jij

SheTribe is een organisatie die like-minded gekleurde vrouwen bij elkaar brengt. Dat doen ze door middel van welzijn retreats, workshops, webinars en meer. SheTribe mag dan wel in België gevestigd zijn, ze hebben leden van over de gehele wereld. Hun voornaamste focus is dan ook het bekrachtigen van vrouwen om de beste versie van zichzelf te worden.

SheTribe is opgericht door Rosemary Dede. Rosemary is een lifestyle coach en noemt zichzelf graag en Afropean. Rosemary weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om een leven te leiden waar je trots op bent. Als ondernemer, vrouw en mama leerde zij zelf hoe zij haar beste leven kon leiden, zonder iets op te hoeven geven. En Rosemary wil graag hetzelfde voor jou!

Heb je interesse in het programma dan kan je vrijblijvend een telefoongesprek met Rosemary inplannen. Ze beantwoordt jouw vragen, en samen kunnen jullie kijken of het programma op jouw behoeften aansluit.

Meer weten over het ‘The Sankofa Journey’ coachings programma van SheTribe? Klik dan hier.

Photo by Joanna Nix-Walkup on Unsplash

Lees ook:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: