tarot-maandreading-december

Kimberley’s collectieve tarot maandreading voor september

Toeval bestaat niet. Wil jij weten wat de aankomende maand voor jou in petto heeft? Kimberley leest voor jou de kaarten, en vertelt je wat er in september allemaal op jouw pad komt. Dit is de collectieve tarot maandreading voor september.

Hoi Hoi! Dit is de eerste collectieve reading die ik mag doen voor Melaninfinity Magazine and i feel sooooooooooo blessed! Ik hoop dat ik jou met de readings een stukje spirituele begeleiding kan bieden. Laat je me weten wat je er van vindt? Okay! Komtie!

Terugblik

De afgelopen maand(en) ben je bezig geweest met het uitruimen van die rommelige keukenla en die ene vuilniszak onder je bed – onder een laag stof – waar van alles en nog wat in zit. Wat heb ik nog nodig en wat niet meer? Wat geeft me energie en wat zuigt energie? WIE geeft me energie en wie niet meer?

De afgelopen maand of maanden zijn er dus vooral geweest om terug te kijken. Reflecteren, reflecteren en nog eens reflecteren. We hebben collectief de kans gekregen om stil te staan en MOESTEN dit ook doen, hierdoor is er veel omhoog gekomen. Je bent toen op het punt gekomen dat je keuzes moest gaan maken, die niet altijd makkelijk zijn geweest, maar wel het beste voor je eigen ontwikkeling. En voor een nieuwe fase in jouw leven.

Om vooruit te gaan moeten we soms afscheid nemen van situaties, mensen, spullen, bepaalde patronen die we eigen hebben gemaakt etc. Hoe moeilijk dit ook is!

September

De maand september staat voor LEIDING! Neem de leiding in hetgeen waar je energetisch naartoe wordt getrokken. Je weet zelf wat dit is. De reden waarom je hier naartoe wordt getrokken is, omdat je daar hoort. Je bent nodig! Durf de leiding te nemen en jouw licht te laten zien. Er zullen mensen en/of situaties zijn die op je zitten te wachten, omdat JIJ hetgeen hebt waar ze naar op zoek zijn. Dont back down! Its time now honey!

Weet dat ALLES wat je op dit moment nodig hebt, al in je zit! Just ask for guidence, clarity en be open te receive it. Loop je al een tijdje met een idee, maar ben je te bang om het uit te voeren? SIS go do it! Wil je al een tijdje de liefde verklaren en die persoon? SIS…. Pour your heart out! Vind je dat je recht hebt op salarisverhoging? Schrijf een plan voor jezelf en ga het gesprek aan over waarom jij vindt dat je er recht op hebt.

De tijd van jezelf klein houden is over! Er is een reden waarom jij hier op aarde bent. En er is een reden waarom je je zo energiek en gelukkig voelt bij bepaalde handelingen die je uitvoert. Volg het en claim it! Its time to create WEALTH honey!

Geduld

But! De volgende vraag die ik wilde stellen is; Welke acties mag ik gaan ondernemen? *PAHAHAH spirit is funny here*. GEDULD! Be patient enough to see the fruits. Je hebt misschien al enige stappen gezet, maar je ziet nog niks. Did I already mention to trust?

Trust yourself, trust The Universe, God, Allah, The Most High you name it, BUT trust! Trust that it will co-create with you, if YOU also do the work. Als iets er nog niet is, betekent dit dat het er nog niet de tijd voor is. De dag dat je het zaadje hebt geplant is niet de dag dat het fruit groeit.

Wat nou als ik twijfel of geen vertrouwen meer heb? Hoort erbij lieverd, its all good! Een terugval is menselijk en daar moeten we vooral niet te streng over zijn. Het gaat om het herpakken. In de terugval zitten vaak ook de lessen, dus eigenlijk mogen we die ook vaker vieren, right?

Wat je bij een terugval kan doen is; Sta stil, erken het gevoel en de gedachten. Wn creëer een affirmatie voor jezelf om weer op dezelfde energie frequentie te komen. Vergeet ook vooral niet om erom te lachen! Lachen zorgt ervoor dat je onderbewuste deze ervaring koppelt aan iets positiefs, waardoor (als je terug kijkt) je de ‘’terugval’’ als positief zal ervaren. En het zorgt voor allerlei heerlijke gelukshormonen.

Okay sis!! Now be great! Much love!

Kimberley 🌻

*disclaimer; houd je niet vast aan de tijd waarin deze reading is geplaatst. Energieën werken niet met tijd zoals wij die kennen. Het kan daarom zijn dat je dit al een aantal maanden geleden hebt meegemaakt of pas over een paar maanden gaat meemaken. Als het voor jou is, is het voor jou en zo niet, send love!

Lees ook:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: