tarot-maandreading-december

Kimberley’s collectieve tarot maandreading voor oktober

Toeval bestaat niet. Wil jij weten wat de aankomende maand voor jou in petto heeft? Kimberley leest voor jou de kaarten en vertelt je wat er in oktober allemaal op jouw pad komt. Dit is de collectieve tarot maandreading voor oktober.

*disclaimer; houd je niet vast aan de tijd waarin deze reading is geplaatst. Energieën werken niet met tijd zoals wij die kennen. Het kan daarom zijn dat je dit al een aantal maanden geleden hebt meegemaakt of pas over een paar maanden gaat meemaken. Als het voor jou is, is het voor jou en zo niet, send love!

Terugblik september

Voordat we ons focussen op de maand oktober is het altijd handig om even te reflecteren op wat er de afgelopen maand allemaal is gebeurd. Óók in de maand september ben je deels bezig geweest met ‘opruimen’ en het afsluiten van zaken die jou niet meer brengen wat je nodig hebt. Deze opruiming is niet makkelijk geweest. Dit omdat je afscheid moest nemen van dingen die voor een lange tijd wel de comfort gaven, maar waar je nu niks meer aan hebt.

Doordat je het werk hebt gedaan is er ruimte gecreëerd voor het nieuwe. En oooooo boy it’s coming! Hot and fast!!*

*nee, niet dat niet schat, ik heb het over datgene wat je hebt gemanifesteerd, of nja… misschien dat ook* 😉

Oktober

Het is NU de tijd om actie te nemen en/of de veranderingen een permanente plek te geven in je leven. Sta open voor de veranderingen die jouw kant op komen, ook al weet je nog niet precies wat dit is of hoe het eruit gaat zien. TRUST! Ik zie je in oktober flowen en balanceren met alles dat komt. And it looks sooo good on you! Neem het alleen allemaal niet te serieus, geniet van deze fase en blijf spelen.

Welke acties mag je ondernemen?

Ook bij deze kaart komt balanceren weer naar voren. Alleen nu het geven en nemen in de relaties om je heen. Dat juist deze kaart eruit sprong geeft mij het gevoel dat jij meer geeft dan neemt, aren’t you? Het is belangrijk om dat recht te trekken en ervoor te zorgen dat het geven en en nemen gelijk komt te staan in de connecties om je heen.

Het kan ook zijn dat jij meer ontvangt. In beide gevallen is het belangrijk om kritisch naar jezelf te kijken en voor jezelf te oordelen of dit een gezonde gewoonte is. En dit is het seizoen van de weegschaal, ain’t that funny!

*I was in a good mood, so I thought why not another question*

Ik vroeg; hebben we nog een extra bericht voor de lezer?

De kaart die eruit sprong voelde als een extra bevestiging dat de komende weken in het teken staan van ALIGNED actie. Hmm sis why so loud, you say? Mars, de planeet van onder andere actie is nog steeds Retrograde, En dat tot de tweede week van november. Dit betekent dat je nog niet ”yolo” kan gaan. Neem daarom alleen nog actie in datgene waartoe jij je geroepen voelt. En laat nog even liggen wat op dit moment te ”zwaar” voelt om te doen.

Remember. Er is een dunne lijn tussen iets niet willen doen uit angst voor het stappen uit je comfortzone of het er echt nog niet de tijd voor zijn. Hoe kom je hier achter? Zak in je gevoel. Wanneer de tijd er nog niet is voel je een soort van blokkade in je energetisch lichaam. En lukt het daarom nog niet om vooruit te gaan met datgeen dat je ondernemen wilt.

Wanneer het gewoon angst is (ego) merk je op dat je allemaal valse scenario’s bedenkt met de reden waarom je iets niet moet doen. En dat terwijl je lichaam ontspannen voelt. That’s how you know <3

You got this sis!! Now go and be great!

Kimberley 🌻

Heb je na het lezen behoefte aan een persoonlijke reading of begeleiding op welk gebied dan ook?
Als het voor ons beide goed voelt, help ik je graag! Klik op mijn naam en stuur me een DM. 

Lees ook:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: