tarot-maandreading-december

Kimberley’s collectieve tarot maandreading voor november

Toeval bestaat niet. Wil jij weten wat de aankomende maand voor jou in petto heeft? Kimberley leest voor jou de kaarten en vertelt je wat er in november allemaal op jouw pad komt. Dit is de collectieve tarot maandreading voor november.

*disclaimer; houd je niet vast aan de tijd waarin deze reading is geplaatst. Energieën werken niet met tijd zoals wij die kennen. Het kan daarom zijn dat je dit al een aantal maanden geleden hebt meegemaakt of pas over een paar maanden gaat meemaken. Als het voor jou is, is het voor jou en zo niet, send love!

November algemeen

Over het algemeen voelt november als de maand waarin je een ”vrije keuze” hebt. Ga je verder met actie of verleng je een allang verlopen cycle? Its all up to you! I know… Vrije keuze heb je altijd, maar deze maand voelt alsof de vrije keuze extra ondersteund wordt door de planeten. Het is daarom ENORM belangrijk om te focussen op datgene wat je wel wilt en niet op wat je niet wilt. Wat je uitzend krijg je terug. Het is de aankomende maand dus heel belangrijk om daar bewust mee om te gaan.

De energieën van november

Dowwww shit!! De mogelijkheid om terug te kijken is er niet meer, alsof het niet meer bestaat. Bij de vorige maanden kregen we nog de mogelijkheid om te reflecteren, maar deze maand ligt de focus in het hier en nu. De kaarten zeg het… Bouwen, bouwen en nog eens bouwen! Langzaam bouwen, snel bouwen of coördinerend bouwen. Its all here!!

Wat je nu aan het bouwen bent voelt als een proces dat misschien wel maanden of jaren geleden van start is gegaan. Yes!!! Look at you! You’re really doing it! Maar zoals ik zei; het ligt aan jou in hoeverre je gebruik maak van de energieën van deze maand.

Welke acties mag je ondernemen?

Welke acties je ook aan het ondernemen bent, weet dat het succesvol zal zijn! Maar eerst… Blijven bouwen. Er zullen momenten komen dat het bouwen zelf helemaal niet zo leuk blijkt te zijn. Probeer je visie vast te houden wanneer je door de ”waarom ben ik ook alweer hieraan begonnen?” fase gaat. Je hebt de afgelopen weken ook kunnen reconnecten met je intuitie. Het is nu de tijd om daarmee te co-creëren.

Geniet van deze mooie maand!

Kimberley 🌻

Heb je na het lezen behoefte aan een persoonlijke reading of begeleiding op welk gebied dan ook?
Als het voor ons beide goed voelt, help ik je graag! Klik op mijn naam en stuur me een DM. 

Lees ook:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: