,
tarot-maandreading-december

Kimberley’s collectieve tarot maandreading voor december

Toeval bestaat niet. Wil jij weten wat de aankomende maand voor jou in petto heeft? Kimberley leest voor jou de kaarten en vertelt je wat er in december allemaal op jouw pad komt. Dit is de collectieve tarot maandreading voor december.

*disclaimer; houd je niet vast aan de tijd waarin deze reading is geplaatst. Energieën werken niet met tijd zoals wij die kennen. Het kan daarom zijn dat je dit al een aantal maanden geleden hebt meegemaakt of pas over een paar maanden gaat meemaken. Als het voor jou is, is het voor jou en zo niet, send love!

De energieën van december

Stilte… De maand december is een maand waarin wij ons allen terugtrekken. Hiermee bedoel ik niet alleen in onze fysieke woningen, maar ook in onze innerlijke wereld. Wij stellen onszelf verschillende reflecterende vragen. Wat is er het afgelopen jaar allemaal gebeurd? Welke veranderingen heb ik doorgezet om verder te gaan met datgene waar ik gelukkig van word?

Maar… Er is meer!

Er is een reden waarom stilte in energie doorkomt voor de maand december. Voor het collectief wordt stilte gelinkt aan een reset in december. Door deze reset kunnen wij individueel en daardoor collectief geheel vanaf de grond af aan opnieuw opbouwen. Maar dan vanuit authenticiteit en zonder laag vibrerende machtspellen. Dit is niet de stilte voor de storm, maar de stilte na de storm! What a time to be alive!

Welke acties mag je ondernemen?

Deze maand wordt er van je gevraagd om op je eigen bekwaamheid te vertrouwen en op jouw innerlijke gids. Jij bent hier met een reden en dat gaat de komende weken alleen maar duidelijker worden. Wees stil om te kunnen ontvangen en speel met alles wat jouw kant op komt. Its play time! Een vraag die door komt is: Wat kan je voor jezelf in december doen om jezelf te ”bemoederen”?

Enjoy the last month of this year!
Everything will be different next year!

Much love to you!

Kimberley🌻

Ontdek de voorgaande maandreadings:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: