bridal-giftboxen-huwelijksgeschenk

Origineel! Bridal giftboxen zijn een ontzettend leuk huwelijksgeschenk

Alhoewel er deze zomer een stuk minder mensen in het huwelijksbootje stappen, vindt er rond deze tijd altijd een piek in het aantal huwelijken plaats. Ja, zelfs tijdens corona. Zelf hadden wij altijd moeite met het kiezen van een leuk en origineel huwelijksgeschenk. Totdat wij het idee van deze bridal giftboxen tegenkwamen, het leukste huwelijksgeschenk tot nu toe! Meer weten? Scrol dan snel verder!

Origineel huwelijksgeschenk

Het idee van een bridal giftbox is in Nederland redelijk nieuw. Moederdag en Vaderdag giftboxen bestaan natuurlijk al wat langer, maar deze boxen speciaal voor bruiloften, zijn helemaal leuk. In zo een geschenkdoos zitten verschillende goodies. Denk daarbij aan sieraden, beauty producten, eten en nog veel meer. Je hoeft dus niet langer zelf opzoek naar het ideale geschenk, hij is al voor je samengesteld.

Afhankelijk van wat er in een giftbox zit, is de prijsklasse aan de lagere of de hogere kant. Zo heb je giftboxen met enkel etenswaren, die zijn voor rond de €25 te koop. En giftboxen met beauty producten en accessoires, rond de €100. Een giftbox kan je dus kiezen aan de hand van jouw eigen budget. Geen kopzorgen meer over de uitgaven, naast een nieuwe feestjurk natuurlijk.

Bridal giftboxen van Blush and Colours

Persoonlijk zijn wij fan van de giftboxen van Blush and Colours. En dan niet alleen omdat het van een Afro-Nederlandse onderneemster is. Blush en Colours biedt op dit moment meerdere giftboxen aan. Waaronder één voor heren, en één voor dames. De boxen zijn zorgvuldig samengesteld, feestelijk vormgegeven, en gevuld met kwaliteitsproducten.

Zo bevat de Blush and Colours giftbox voor vrouwen een mix van verschillende schoonheidsproducten, een originele wine tasting en een unieke armband. Met op de armband ‘MRS’ geschreven. Natuurlijk bevat de box voor heren een matching armband, met daarop ‘MR’. Daarnaast zitten er ook huid- en baardverzorgingsproducten in. Welke man maak je daar nou niet blij mee? Natuurlijk is er ook aan de heren zonder baard gedacht, en heeft de box in overleg een andere samenstelling.

bridal-giftboxen-huwelijksgeschenk

De giftboxen van Blush and Colours zijn samengesteld in samenwerking met andere ondernemers. Waaronder één uit de UK. Ze kosten elk €98 euro. Maar zijn dan ook wel goed gevuld. Daarnaast verkoopt de onderneemster ook een ‘His & Hers’ giftbox twv. €145. En een Bridal Family, en Honeymoon Giftbox. Geheel naar de behoefte van het aankomende echtpaar. En natuurlijk ook jouw eigen budget.

Wij kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over zo een bijzondere bridal giftbox. Daarvoor kan je een kijkje nemen op de site van Blush and Colours zelf. Daarop vind je gelijk ook een overzicht van de andere diensten die zij aanbieden. Wat vind jij zelf van het idee van bridal giftboxen als huwelijksgeschenk? Laat het ons hieronder weten.

Photo by Gift Habeshaw on Unsplash

Deze artikelen over liefde en trouwen vind je vast ook leuk:

Amariah (25) ging trouwen met haar grote liefde, maar toen kwam de coronacrisis

Corona wie? Dit koppel trouwde op hun stoep, en gaf toen een straatfeest

Tracee Ellis Ross zegt dat vrouwen niet persé moeten trouwen


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: