Van deze Nederlandse Cardi B memes moet je heel hard lachen!

De ‘Little Belcalis’ meme is al een tijdje niet meer weg te denken van de Afro Amerikaanse Twitter, Insta en Facebook. De Belcalis gekte in nu ook naar Nederland overgewaaid en de Nederlandstalige memes zijn te herkenbaar! Omdat wij ze zo grappig vinden, hebben wij de leukste memes voor jullie uitgekozen. Van deze Nederlandse Cardi B memes moet je heel hard lachen!

Het is allemaal begonnen toen de rapper Cardi B. een foto van haar jongere jaren op Twitter plaatste. Haar echte naam, Belcalis, is de reden voor de grappige en toepasselijke naam van de meme. Namelijk de Little Belcalis meme. Op de foto, ziet de toen nog kleine Cardi B. eruit als je kleine vervelende nichtje of buurmeisje. En juist daarom is het dat de memes zo goed ontvangen worden, ze zijn namelijk heel erg herkenbaar.

Dit zijn de Nederlandse Cardi B. (Little Belcalis) memes die wij de leukste vonden:

 

De bovenstaande Cardi B memes kwamen wij tegen op Facebook, Twitter en Instagram. Staat die van jou er tussen, laat het ons dan even weten.

Dit vind jij vast ook leuk:

Jaël Hofwijks

Ik ben Jaël (27) mama van een bijna kleuter, en de oprichter van Melaninfinity Magazine. Ik hou van een goed boek, lekker schrijven en kan echt genieten van de natuur. Voor het magazine schrijf ik over uiteenlopende onderwerpen, maar het liefst over de leukste ontwikkelingen op het gebied van (Afro-Nederlandse) cultuur.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: