mannen-relatieadvies-vrouwen

Take note ladies, mannen geven vrouwen relatieadvies op #blacktwitter

Ben je aan het daten en weet je niet zeker of hij jou net zo leuk vindt als jij hem? Dan vindt hij je waarschijnlijk niet zo leuk als jij misschien wel hoopt. Althans, dat is zo als wij het advies van #blacktwitter geloven. Het begon allemaal met een tweet van @arp14_. Zij vroeg haar mannelijke volgers om de vrouwen wat relatieadvies te geven. Take note ladies, want dit is het relatieadvies dat de zwarte mannen voor vrouwen hebben.

1. Daten hoort erbij

Het is eigenlijk vrij logisch, maar ook volgens de onderstaande Twittergebruiker hoort daten erbij. En dan hebben wij het over op dates gaan, en samen leuke dingen doen. Elkaar thuis ontmoeten is wel leuk en aardig, maar elkaar in een andere setting beter leren kennen hoort er ook bij.

https://platform.twitter.com/widgets.js

2. Vergeet jezelf niet op nummer één te zetten

Af en toe gaan wij zo in een relatie op, waardoor wij vergeten om ons zelf op nummer één te zetten. Onze plannen en dromen worden al snel vervangen door die van onze partner, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Je kan beide hebben. Je eigen plannen en dromen. En een relatie.

https://platform.twitter.com/widgets.js

3. Laat je niet aan het lijntje houden

De inhoud van de onderstaande tweet hebben wij vaker voorbij zien komen. Als een man zijn best niet voor je doet, laat dat duidelijk zien hoe hij over je denkt. Als vrouwen verzinnen wij daar graag verschillende excuses voor. En daar moeten wij gewoonweg mee stoppen.

https://platform.twitter.com/widgets.js

4. Spreek je verwachtingen uit

Ja, ook mannen kunnen dus geen gedachten lezen. Daarom is het ontzettend belangrijk om je verwachtingen uit te spreken. Het is niet vanzelfsprekend dat de ander weet wat er van hem verwacht wordt. Zo kan je door het bespreekbaar maken van jouw verwachtingen heel veel misverstanden voorkomen.

https://platform.twitter.com/widgets.js

5. Date met meer dan alleen “potentie”

De mensen die deze wijze les al kenden, hebben hem waarschijnlijk op de harde manier geleerd. Het is belangrijk om tijdens het daten te zoeken naar de man die is zoals jij hem graag ziet. En niet te daten met mannen die kunnen worden zoals jij ze graag ziet. De kans is groot dat ze namelijk niet zullen veranderen.

https://platform.twitter.com/widgets.js

6. En wees niet bang om vragen te stellen

Heb je bepaalde verlangens, wees dan niet bang om verhelderende vragen te stellen. Je mag best aan een man vragen waar hij zichzelf over vijf of tien jaar ziet. Of hoe het contact met de moeder van zijn kinderen verloopt. Zo ontdek je meteen of het iemand voor je is En hoef je geen zes maanden aan het daten te verspillen voordat je daar achter komt.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Voordat je gaat…

De bovenstaande punten zijn natuurlijk alleen punten van relatieadvies van mannen aan vrouwen en geen geschreven regels. Twijfel je? Vraag het dan gewoon. Een gezonde communicatie blijft het belangrijkst. En dan kom je er snel achter of die leuke date jouw tijd waard is, of dat je nog even door moet zoeken. Trek conclusies, maar wel de juiste.

Photo by Samuel Rodriguez on Unsplash

Lees ook:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: