,
weekend-in-amsterdam

Black & Fun: Dit doe je dit weekend allemaal in Amsterdam

Cheers to the freaking weekend! Heb jij nog geen planning voor dit weekend? Dan hebben wij een paar leuke tips voor je. Dit doe je van het weekend namelijk black & fun in onze hoofdstad, Amsterdam. Wil je cultuur snuiven, aan zelfontwikkeling doen of gewoon de gezelligheid opzoeken? Dit zijn onze tips voor je.

New Year’s Drink – 10/01

New Urban Collective, The Black Archives, Black Ladies Talk en OWN X nodigen iedereen uit voor een toost op het nieuwe jaar. Connect, Engage, Network and Celebrate. Er zijn overheerlijke cocktails, dus zeker het bezoekje waard! Meer over het evenement vind je op Facebook.

Waar? Labyrinth. Tijd? 19:00-23:00uur. Kosten? Gratis toegang .

Dear Winnie – 11/01 – 13/01

In de theater voorstelling Dear Winnie worden verhalen van negen actrices, zangeressen en performers uit de Afrikaanse diaspora verbonden met dat van Winnie Mandela. Een muzikale voorstelling vol hoop en strijdlustigheid (ita.nl). Toegangskaarten voor Dear Winnie koop je op ita.nl.

Waar? Internationaal Theater Amsterdam. Tijd? Afhankelijk van de dag. Kosten? 5e rang vanaf €10.

De Grote Suriname Tentoonstelling – t/m 2/2

De Grote Suriname-tentoonstelling vertelt de hele cultuurgeschiedenis van Suriname, van de oudste nederzettingen tot de onafhankelijke republiek van vandaag. Te zien zijn meer dan 300 objecten, afkomstig uit tientallen musea en privécollecties in Suriname en Nederland. Toegangskaarten voor de Grote Suriname tentoonstelling koop je op nieuwekerk.nl.

Waar? De Nieuwe Kerk. Tijd? Dagelijks van 10.00-17.00uur. Kosten? €18

Sisterhoops Circle

De workshops van Sisterhoops wil je niet missen. In een liefdevolle omgeving worden er verschillende thema’s en danspassen behandeld die gegarandeerd het beste in je naar buiten brengen. Meer over de workshops lees je op Facebook.

Waar? Tussen de bogen 95. Tijd? 14:45-16:15uur. Kosten? €11,20.

Meer leuke dingen doen dit weekend in Amsterdam?


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: