,
familie-reist-de-wereld-rond

Griggs Gone Global: Deze familie reist de hele wereld rond

Deze familie van vijf, de Griggs familie, reist samen de hele wereld rond. Moeder Sarah, vader Jermaine en de drie kinderen Jadyn, Layla en Brendan hebben al behoorlijk wat stempels in hun paspoort. Zo zijn ze afgereisd naar onder andere Indonesië, Australië, Fiji, Thailand en ook Nederland.

De Amerikaanse familie had een goed leven in Amerika. De vader, Jermaine, had een goedlopend bedrijf en ze hadden net hun droomhuis gekocht (een supergrote villa!). Geïnspireerd door foto’s op Instagram besloot hij hun huis te verkopen en samen met de familie op wereldreis te gaan. Het was niet alleen de drang om te reizen die hen de keuze heeft doen maken, maar ze wilden hun kinderen heel graag meer meegeven dan ze wonend in Amerika konden doen.

Hoe zit het dan met de educatie van de kinderen vraag je je af. Tegen Because Of Them We Can zei Jermaine zegt daarover: “Onze kinderen worden thuis geschoold, je kan ook wel zeggen wereld geschoold. Wij geloven dat de wereld hun school is, maar dat wilt niet zeggen dat ze nooit meer naar een gewone school zullen gaan.” Bovenal vinden ze het belangrijk dat de kinderen leren om anders naar de wereld te kijken en om ieder mens te geven.

“En wij hopen dat zij (de kinderen) zich realiseren dat de wereld enorm is, en toch ook heel klein. Ze hebben vrienden gemaakt in bijna elk land, en ook al zijn er taalbarrières, plezier is universeel. Wij geloven dat wanneer je iemand aan de andere kant van de wereld hebt ontmoet en met hem hebt gelachen, de politiek, oorlogen en media je niet meer zo erg beïnvloeden.”

 

Hoe mooi is het dat deze familie de wereld rond reist? 

Deze artikelen over reizen vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: