Tanyka Renee, de eerste zwarte vrouw die alle landen ter wereld bezoekt?

Tanyka Renee kwam op onze radar door een post op de Instagram-page van The Shaderoom. Zij kondigden aan dat Tanyka hard op weg is om de eerste zwarte vrouw te worden die de hele wereld afreist. Goals! Of niet?!

Tanyka Renee is slechts 32 jaar, maar heeft al een CV waar je u tegen zegt. Zo is ze oa journalist, schrijfster, voormalig professioneel atleet en model. De Instagram van Tanyka (@tanykarenee) is daarnaast ook nog eens om door een ringetje te halen. De foto’s van de verschillende landen die ze bezocht heeft zijn niet alleen kleurrijk en perfect op elkaar afgestemd, maar geven je ook nog de drang om je baan op te zeggen en achter haar aan te reizen.

Tanyka’s levensverhaal is net zo bijzonder als haar huidige avonturen. Ze is opgegroeid in pleeggezinnen, en ontsnapte aan de realiteit door haar fiets te pakken en nieuwe steden te ontdekken. Op haar 13-de tekende ze haar eerste modellencontract, en reisde ze ook voor het eerst naar Parijs af. Na een slechte breakup begon Tanyka weer met reizen (essence.com). Doordat ze veel reisverslagen voor magazines en blogs heeft geschreven, viel ze op en heeft ze nu bijna 300K volgers op Instagram. En nu heeft ze de mogelijkheid om gratis rond te reizen. En nogmaals… Goals!


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: