cakebox-thuisbezorgd

Treat yo’self: overheerlijke zoete selfcare met een cakebox thuisbezorgd

We houden allemaal wel van een lekker smeuïg stuk taart op z’n tijd, right? At least we do. In deze roerige tijden is het niet meer zo vanzelfsprekend om voor taart naar de stad te gaan. En het te eten, onder het genot van een kop koffie of thee. Daarom is zo een cakebox thuisbezorgd volgens ons de ideale oplossing!

Het idee van de cakebox is ontzettend leuk. En gelukkig heel simpel. Je klikt namelijk op de cake (of cakes) naar keuze, rekent je bestelling af, en mag jouw verwennerij binnen een paar dagen thuis verwachten. Voordeel is dat je huis niet meer uit hoeft, en je een beter overzicht hebt van het aanbod cakes. Meer weten? Ontdek dan alles over de cakebox van Baked Treats.

Baked Treats

Baked Treats is een superleuke Nederlandse Black Owned Business, van Dephenic Landvreugd. Normaal maakt Dephenic cake en taarten op maat, maar moest vanwege de coronacrisis een stuk creatiever zijn. Zelf heb ik gemerkt dat ondernemers nu erg creatief zijn, om hun klanten toch van dienst te kunnen zijn. Zo ook Baked Treats.

Omdat de taartenbakker haar cake slices meestal op braderieën en evenementen verkocht, dacht ze daar wat leuks mee te kunnen doen. “Zo kwam de cake box in leven, een box waar je niet voor uit huis hoeft. Vers gebakken cake slices aan je deur bezorgd en ook nog eens contactloos, in deze tijden erg belangrijk.”

Lees ook: Onze tien favoriete black owned restaurants in Amsterdam

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Een cakebox thuisbezorgd

Op de website van Baked Treats kan je uit verschillende smaken cake kiezen. Zoals Vanilla Double, Hennesy, Bubble Gum en Chocolate Dream. Om er zo maar even een paar te noemen. Are you drooling yet? Per box geldt een maximum van 4 smaken. De boxen worden twee keer per week verzonden, op de dinsdag en de vrijdag. Belangrijk is dus dat je jouw bestelling op tijd plaatst. Zo kan jouw bestelling de volgende dag nog mee met de post!

cakebox-thuisbezorgd
De overheerlijke stukken cake van Baked Treats

De cakebox die Dephenic ‘Treat Yo’self’ genoemd heeft is perfect voor wanneer je een get-together hebt gepland met je vriendinnen of iets te vieren hebt! De ‘Treat Yo’Self’ box die ik heb mogen ontvangen had vier grote stukken cake in de smaken: Carot Delight, Oreo, Red Velvet en Rafaello. Ik kon uit één stuk cake makkelijk drie porties halen. De Carot Delight was by far mijn favoriet! Het verbaast me dan ook niets dat de Carot Delight een van Baked Treats bestsellers is.

Lees ook: Charlene’s ‘Yes Girl, She’s Vegan’ is er speciaal voor Afro-Nederlandse female vegans

In deze tijd is het vooral belangrijk om ondanks alles ook aandacht voor je zelf te hebben. Self-care komt in allerlei verschillende vormen en maten. Geniet- en verwenmomentjes horen daar zeker bij!  So what are you waiting for sis.. Treat Yo’self met een lekkere cakebox, en ook nog thuisbezorgd!

Photo by Tolu Bamwo at Nappy.co


Blog at WordPress.com.