,
soul-flower-space-podcast

Luistertip: De Soul Flower Space podcast van Audrey Janis

Jullie weten inmiddels al dat wij ontzettend veel van podcasts houden. Jij nog niet? Dan zijn dit vier redenen waarom je gelijk met luisteren moet beginnen. Ook de nieuwste podcast in town van Audrey Janis is een favoriet. Ontdek hieronder alles over de Soul Flower Space podcast.

A safe space

De Soul Flower Space podcast is het idee van Audrey Janis, ook wel bekend als de GoldenSoulFlower. Zelf heeft ze voorliefde voor motivational speeches en is ze de oprichter van de Soul Flower Space. In haar podcast bespreekt ze van alles. Zo heeft ze het over kwetsbaarheid, seks, interracial dating, taboes, zelfliefde, relaties en nog veel meer.

Haar drijfveer voor de podcast is het creëren van een veilige omgeving waarin alles besproken kan en mag worden. Waar je gevoelens, gedachten en ervaringen er mogen zijn. En dat allemaal zonder oordeel. Zelf heeft ze vaker ervaren dat ze ergens niet terecht kon met haar gevoelens. Of dat de plekken waar er werd gezegd dat ze terecht kon, niet veilig genoeg voelden. Zo zegt Audrey:

“Let’s end that. Je moet over alles vrij kunnen praten. Dat verdien jij. Dat verdien ik. Dat verdienen wij allemaal!”

Soul Flower Space podcast

De podcast is ze vijf weken geleden begonnen, en hij is nu al meer dan 1100 keer beluisterd! Op dit moment zijn er vier afleveringen. De eerste aflevering is een introductie met daarin wat Audrey wilt bereiken met de podcast. In de tweede aflevering deelt ze waar het voor haar begonnen is. In de podcasts die daarop volgen maakt ze de verschillende onderwerpen bespreekbaar. Zo heeft ze het over kwetsbaarheid, en in de vierde aflevering, over seks. Daarin bespreekt ze dingen die normaal niet echt besproken worden in de slaapkamer.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

In de toekomst wil Audrey ook gasten uitnodigen voor haar podcast. En daarmee mensen over de gehele wereld bereiken. Zo wilt gaat ze ook haar luisteraars meer bij de podcast betrekken. Die mogen dan bijvoorbeeld verhalen in sturen. Ook denkt de podcast-host al na over een team, in de vorm van een vast panel. Hoe wij dat vorm zal geven, en wanneer, weet ze nog niet. Maar ze houdt ons op de hoogte!

soul-flower-space-podcast

Wil jij nu ook ontzettend graag naar de Soul Flower Space podcast luisteren? Dan kan dat hier. 

Deze artikelen over leuke podcasts vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: