nubian-podcast-chayenne-nunes

Luistertip: De Nubian podcast van Chayenne Nunes

Zoals jullie weten zijn wij groot fan van podcasts. Al helemaal als het een podcast door een zwarte vrouw, en voor zwarte vrouwen, is. Zo kwamen wij ook terecht bij een nieuwe favoriet. Namelijk de Nubian Podcast van Chayenne Nunes, die sinds kort op Spotify te beluisteren is. Meer weten? Lees dan snel verder en ontdek alles over deze nieuwe podcast.

Zwarte gemeenschap upliften

De Nubian podcast is bedacht en gecreëerd door Chayenne Nunes. Chayenne speelt onder andere in Tina – De Tina Turner Musical, en is nu ook de host van haar eigen podcast. In de podcast spreekt Chayenne met haar luisteraars over zelfliefde, relaties en single zijn. Centraal staat dan ook de groei in het leven. Wij zijn fan!

Wat de podcast host haar motivatie is? “Met de podcast wil ik graag de zwarte gemeenschap upliften. Ik bespreek daarom verschillende onderwerpen, en ga echt de diepte in. Dat is iets wat mensen helaas niet vaak doen, maar wel echt nodig hebben.” Met haar Nubian podcast wilt Chayenne Nunes graag mensen inspireren, maar ze vooral ook aan het denken zetten. Haar podcast ziet ze dan ook als een hulpmiddel, en een vorm van therapie.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

De Nubian podcast

Omdat de podcast pas online is, zijn er nog niet zoveel afleveringen. De eerste aflevering gaat over zelfliefde in een relatie. Hoe kan je zelfliefde aan een huidige relatie toevoegen bijvoorbeeld. De tweede aflevering gaat over de huidige situatie in binnen- en buitenland, en de kleur van onze huid. Dat maakt Chayenne allemaal bespreekbaar in ‘What does the color of my skin mean?’.

Na een paar afleveringen zullen ook andere mensen aan de podcast toegevoegd worden, zodat de onderwerpen van verschillende kanten belicht kunnen worden. Het doel van Chayenne is dat ook om haar podcast in te zetten als een mentale ondersteuning voor een ieder.

Luisteren naar de Nubian podcast van Chayenne Nunes doe je hier. Een onderwerp aandragen kan via haar Instagram, en dat doe je dan hier.

Deze podcasts vind je vast ook leuk om naar te luisteren:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: