fresh-prince-bel-air

Helaas! The Fresh Prince of Bel-air verdwijnt van Netflix

Zoals je weet komen er elke maand nieuwe films en series bij op de Nederlandse Netflix, helaas verdwijnen er maandelijks ook veel. Meestal zijn dat de minder populaire films en series, maar soms zit er eentje tussen waar je hart van breekt. Zoals The Fresh Prince of Bel-air! Hieronder lees je meer over de reden voor het afscheid en ontdek je hoelang je nog van de serie kunt genieten.

Opnieuw afscheid

Helaas moeten wij opnieuw afscheid nemen van één van onze favoriete series. De rechten van de populaire serie uit de 90’s verlopen voor Netflix namelijk op 30 december 2020. Dat is natuurlijk ontzettend jammer, vooral omdat de grote reünie aflevering hét Will Smith nieuws van 2020 was. De zes seizoenen zijn pas sinds anderhalf jaar op Netflix te bekijken. Waarom de rechten niet door Netflix verlengd worden is onduidelijk.

The Fresh Prince of Bel-air

De komedieserie die van 1990 tot 1996 draaide, was de eerste grote rol van Will Smith. Niet alleen in Amerika, maar over de gehele wereld was de serie ontzettend populair. De serie was grappig, herkenbaar en precies wat wij op dat moment nodig hadden. En nu nog steeds! De rollen van Will, Uncle Phill, Carlton en de rest van de cast waren passend en goed neergezet. Het is dan ook geen wonder dat de wereld Will Smith meteen in de armen sloot.

Zo herinnert een ieder zich de ontroerende scene van Will en zijn vader nog steeds en is de Carlton dance niet meer van feestjes weg te denken. Als je The Fresh Prince of Bel-Air nog niet hebt gezien, is vandaag dus de dag!

Je kan nog tot 30 december 2020 genieten van de zes seizoenen van The Fresh Prince of Bel-air.

Lees ook:


Blog at WordPress.com.