black-movies-streaming-diensten

Dit zijn de black movies en series die in september op jouw favoriete streaming diensten verschijnen

Wij zijn er weer met een lijst van alle nieuwe black movies en series die in september op jouw favoriete streaming diensten verschijnen. Vanaf deze maand dus meer dan de films op Netflix. Zo heb je meer dan genoeg keuze. Je ontdekt de black movies en series hieronder.

Ook deze keer hebben wij weer films met maar één zwarte hoofdrolspeler toegevoegd. Wij weten dat het natuurlijk niet officieel black movies zijn. Maar het zijn en blijven wel hele leuke films! Zodra de rest gepubliceerd wordt, vullen wij het onderstaande lijstje weer voor jullie aan. Zodat je weer heerlijk kan genieten van een avondje Netflix & Chill. Of Netflix & Pizza. Jouw keuze!

The Perfect Match – 29 augustus – Netflix

Een playboy sluit met zijn vrienden een weddenschap af dat hij gemakkelijk een maand lang dezelfde vrouw kan daten zonder aan haar gehecht te raken (netflix-nederland.nl).

Bookmarks: Celebrating Black Voices – 1 september – Netflix

‘Bookmarks: Celebrating Black Voices’ is een live-actioncollectie van twaalf afleveringen van vijf minuten met prominente zwarte beroemdheden en artiesten die kinderboeken van zwarte auteurs voorlezen die de ‘Zwarte ervaring’ belichten (filmvandaag.nl).

I May Destroy You (s1) – 2 september – Ziggo

De langverwachte I May Destroy You! Deze dramaserie volgt de beginnende schrijfster Arabella (Michaela Coel), die moeite heeft om de deadline voor haar tweede boek te halen. Na een wild avondje stappen kan ze zich de volgende ochtend niet meer herinneren wat er nu precies is gebeurd, maar ze lijkt iets traumatisch te hebben doorgemaakt (gids.tv).

Bon Bini Holland 2 – 2 september – Videoland

Alhoewel wij niet heel blij zijn met de manier waarop Jandino ons als zwarte vrouwen neerzet, is het één van de weinige Nederlandse films met een zwarte hoofdrolspeler. Net als Robertico zijn vriendin Noella op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen (gids.tv).

Jumani: Next level – 29 september – Netflix

In ‘Jumanji: The Next Level’ keert de groep terug naar Jumanji om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen (filmvandaag.nl).

Dit zijn de black movies, series en docu’s waarvan tot nu toe bekend is dat zij in september 2020 op de Nederlandse streaming diensten verschijnen. Houdt onze website in de gaten voor een update!

Photo: NATALIE SEERY/HBO

Lees ook:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: