black-movies-netflix

Dit zijn de black movies en series die in augustus op Netflix verschijnen

Wij zijn er weer met een lijst van alle nieuwe black movies en series die in augustus op Netflix verschijnen. Je ontdekt de black movies en series hieronder. De lijst wordt waarschijnlijk nog langer, want Netflix onthuld nooit alle films en series in één keer.

Ook deze keer hebben wij weer films met maar één zwarte hoofdrolspeler toegevoegd. Wij weten dat het natuurlijk niet officieel black movies zijn. Maar het zijn en blijven wel hele leuke films! Zodra de rest gepubliceerd wordt, vullen wij het onderstaande lijstje weer voor jullie aan. Zodat je weer heerlijk kan genieten van een avondje Netflix & Chill. Of Netflix & Pizza. Jouw keuze!

Nutty Professor II: The Klumps – 1 augustus

Sherman Klump wil dolgraag met Denise trouwen, maar hij is bang dat zijn onbeschofte alter-ego Buddy Love de boel zal verpesten. Hij besluit daarom het gen dat Buddy veroorzaakt te verwijderen uit zijn lichaam. Hij loopt hierbij echter hersenbeschadiging op en wordt steeds dommer. Bovendien is Buddy Love vrijgekomen uit zijn lichaam en uit op wraak (filmvandaag).

Sam Jay: 3 in the Morning – 4 augustus

Comedian en ‘Saturday Night Live’-schrijfster Sam Jay geeft een frisse kijk op onder meer relaties, reisdrama’s en het lef van witte mensen (filmvandaag).

Anelka Misunderstood – 5 augustus

Ondoorgrondelijk, onvergelijkbaar, of allebei? Deze diepgaande documentaire gaat over de omstreden carrière van de beroemde Franse voetballer Nicolas Anelka (netflix).
Lees ook: 10 must watch black movies die niet op de Nederlandse Netflix staan

Sin City – 5 augustus

Een druk stel geeft hun relatie een boost door een spontaan weekendje weg. Alleen blijft het weekend een hun relatie op onverwachte manieren te testen.

The Governor – 8 augustus

Door recente gebeurtenissen moet een vrouw plotseling de taak van gouverneur op zich nemen. Om haar staat te kunnen leiden moet ze politieke en persoonlijke tests doorstaan.

Greenleaf seizoen 5 – 10 augustus

De familie Greenleaf bestaande uit bisschop James Greenleaf, zijn vrouw Mae en de zus van Mae, Mavis McCready, staat aan het hoofd van een megakerk. Maar hun zaken en hun persoonlijke leven zijn vergeven van hebzucht, overspel en andere zonden (filmvandaag).

Lees ook: Educate yourself: met deze Netflix films, series en documentaires over racisme

Project Power – 14 augustus

Wanneer een pil die zijn gebruikers onvoorspelbare superkrachten geeft voor vijf minuten op de straten van New Orleans terechtkomt, moeten een tienerdealer en een lokale agent samenwerken met een ex-soldaat om de groep die verantwoordelijk is voor de creatie ervan neer te halen (filmvandaag).

Ojos in d’House – 22 augustus

Wanneer een familie met nieuw vergaarde welvaart verhuist naar een welgestelde buurt, proberen ze het verlangen van hun matriarch om erbij te horen in toom te houden.

Dit zijn de black movies, series en docu’s waarvan tot nu toe bekend is dat zij in augustus 2020 op de Nederlandse Netflix verschijnen. Houdt onze website in de gaten voor een update!

Lees ook: Dit is de lijst met alle black movies en series op de Nederlandse Netflix


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: