,
beyonce-visueel-album

Black is King: Beyoncé brengt opnieuw een visueel album uit

Queen Bey is back! En ook deze keer met een visueel album. Disney Plus heeft vandaag bekend gemaakt dat Beyoncé’s ‘Black is King’ vanaf volgende maand op hun streaming dienst te zien zal zijn. Black is King is geïnspireerd door The Lion King en geproduceerd door Beyoncé zelf. Alles over Beyoncé haar visueel album, Black is King, ontdek je hieronder.

Disney Plus

Black is King zal op vrijdag 31 juli in première gaan op de streaming dienst van Disney, Disney Plus. De inspiratie voor het visuele album komt volgens Beyoncé uit de bekende Disneyfilm, The Lion King. Het album gaat dan ook een jaar na de remake van juist die film in première. Wellicht kan je je nog herinneren dat Beyoncé de stem van Nala ingesproken heeft.

Het visuele album is gebaseerd op de muziek van het album The Lion King: The Gift, dat vorig jaar ontzettend goed ontvangen is. Het album dat ook door Beyoncé geproduceerd was had features van onder andere Childish Gambino, Kendrick Lamar, Blue Ivy en Burna Boy.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

*Zet Brown Skin Girl op*.

Black is King

De film zal een ode brengen aan de zwarte families door de tijd heen. En vertelt het verhaal van de reis van een jonge koning gepaard met verraad, liefde en zelfkennis. Het zijn de voorouders die hem richting zijn levensdoel sturen. Dankzij de lessen van zijn vader, en de leiding van zijn kinderliefde, verdient hij weer de gunst om zijn troon in te mogen nemen.

“Deze tijdloze lessen worden onthuld en gereflecteerd door de zwarte stemmen van vandaag, die nu staan in hun eigen kracht. Black is King is een bevestiging van een groter doel, met weelderige visuals die de zwarte veerkracht en cultuur vieren. De film benadrukt de schoonheid van traditie en zwarte excellentie.” Aldus de aankondiging van het het visuele album van Beyoncé.

Je kan het album helaas alleen bekijken als je een abonnement hebt op de streaming dienst van Disney. Er is bovendien nog niet bekend wanneer het album buiten de streaming dienst te zien zal zijn.

Bekijk de officiële trailer van Black is King, het visueel album van Beyoncé, hieronder.

Bron: Variety.

Deze artikelen over celebs vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: