black-christmas-movies

Dit zijn de allerleukste Black Christmas Movies op de Nederlandse Netflix!

Ho, ho, ho! Kerst is without a doubt mijn favoriete seizoen van het jaar. Zo kan ik ontzettend genieten van alle gezelligheid, het lekker eten en natuurlijk de mooiste kerstfilms! Ik kon het natuurlijk niet laten om een leuk lijstje te maken, dus ier komt-ie-dan: Dit zijn de allerleukste Black Christmas Movies op de Nederlandse Netflix!

Ons lijstje begint natuurlijk met de kersthit van dit jaar: Jingle Jangle. De film, voor het hele gezin, is ontzettend goed ontvangen en heeft dan ook al aardig wat positieve recensies. Met muziek van onder andere Usher, is Jingle Jangle een toekomstige klassieker! Net als de Afro-Amerikaanse Almost Christmas. Helaas zijn de andere klassiekers, zoals This Christmas en Preacher’s Wife, nog niet op Netflix te bekijken. Dus heb je alle kerstfilms op de Nederlandse Netflix inmiddels al gezien, dan zijn de klassiekers een echte aanrader! Merry Christmas!

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Jaren nadat zijn leerling hem heeft verraden, krijgt een ooit opgewekte speelgoedmaker nieuwe hoop wanneer zijn lieve, nieuwsgierige kleindochter in zijn leven komt.

Holiday Rush

Een weduwnaar die werkt als radio-dj en zijn vier verwende kinderen moeten opeens op de centen letten wanneer er net voor de kerst een einde komt aan hun luxe leventje.

Almost Christmas

De vier volwassen kinderen van een weduwnaar keren voor de eerste kerst na hun moeders dood terug naar het ouderlijk huis. Ze brengen veel drama en onrust met zich mee.

The Holiday Calendar

Een getalenteerde fotografe die vastzit in een uitzichtloze baan, erft een antieke adventkalender die mogelijk de toekomst voorspelt en haar de weg wijst naar de liefde.

The Best Man Holiday

13 jaar na The Best Man pakt dit vervolg de draad weer op als de originele personages bijeenkomen voor een vrolijke reünie.

Welke Black Christmas Movies zie jij vanaf volgend jaar graag op Netflix terug?

Lees ook:


Blog at WordPress.com.