,
podcasts over geld

Vijf podcasts over geld die je vandaag nog kunt beluisteren

Aan de slag met je money mindset? Dat kun je on-the-go en geheel op je eigen tijd. Want meer leren over geld verdienen en geld sparen doe je met één van de onderstaande podcasts. Scroll snel verder om ons lijstje te ontdekken.

Dit artikel werd voor het eerst in 2021 gepubliceerd. Hij is bijgewerkt op 12-7-2023.

Onze favoriete podcasts over geld

podcasts over geld

Op je money (NL)

Op je Money is de podcast voor de meiden die overzicht en rust willen creëren in hun geldzaken, en innerlijke en financiële rijkdom in hun leven willen brengen. Jonell bespreekt alles wat je nodig hebt om dit te bereiken.

Beluister Op je Money via Spotify en Apple Podcast.

podcasts over geld

Journey to Launch podcast (ENG)

De Journey to Launch podcast is gecreëerd door de Amerikaanse Jamila Souffrant. Jamila is een financieel coach en blogger die anderen helpt om de eigen financiën op een rijtje te krijgen. Met de podcasts van Jamila leer je zelf een goed plan creëren om je financiële doelen te bereiken.

De Journey to Launch podcast beluister je op Spotify en Apple Podcasts.

De Zarayda Podcast (NL)

De Zarayda Podcast gaat over zoveel meer dan alleen geld verdienen of besparen. In de podcast geeft Zarayda je tips om met zelfvertrouwen zichtbaar te worden. Daarbij hoort het doen groeien van je onderneming en zo ook het verdienen van meer geld.

Luister De Zarayda Podcast op Spotify en Apple Podcasts.

Podcasts over geld

Clever Girls Know podcast (ENG)

De Clever Girls Know podcast is de podcast van het Clever Girl Finance platform. Op het platform en in de podcast leer je als vrouw alles over het overkomen van schulden, het sparen van geld en opbouwen van rijkdom.

De Clever Girls Know podcast beluister je op Spotify en Apple Podcasts.

Worth Listening

Lauryn Williams is financieel planner en heeft wel vier keer aan de olympische spelen meegedaan. Die twee expertises heeft ze combineert in haar Worth Listening podcast. Daarin vraagt ze haar gasten naar hun “money memoirs” en biedt ze inzicht hoe geld werkt in de sportwereld en andere sectoren.

De Worth Listening podcast beluister je op Apple Podcasts

Meer lezen?

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: