,
xhosa-leukste-mondkapjes-covid-19

Vanaf 1 juni verplicht: Dit zijn de leukste mondkapjes tegen COVID-19

Het is officieel! Vanaf 1 juni zijn mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer. De run op mondkapjes in nu echt van start, want je kunt namelijk een flinke boete krijgen als je de bus toch onbedekt instapt. Wij helpen je een handje in jouw zoektocht… Dit zijn de leukste mondkapjes tegen COVID-19!

Niet-medische mondkapjes

Voordat je verder scrolt is het belangrijk dat je weet dat de onderstaande mondkapjes allemaal niet-medische mondkapjes zijn. Volgens het RIVM is de literatuur niet duidelijk over het effect van het dragen van niet-medische mondkapjes. Ze weten wel dat ze de drager zeer beperkt beschermen tegen besmetting. Daarbij hangt de veiligheid van de mondkapjes af van de kwaliteit van het materiaal.

Kijk bij het kopen van een mondkapje dus altijd even naar de veiligheid van het mondkapje. De mate waarop het mondkapje aansluit is belangrijk, en het draagcomfort ook. Daarom zijn de niet-medische mondkapjes ABSOLUUT geen vervanging van de 1.5 meter en de andere hygiënemaatregelen. Doe jouw mondkapje regelmatig in de was, en wees je ervan bewust dat je jezelf niet zozeer beschermt, als wel de mensen om jou heen.

In het openbaar vervoer is vanaf 1 juni het dragen van niet-medische mondkapjes verplicht. Daarvoor is gekozen omdat de overheid de medische mondkapjes voor alle zorgwerkers wilt reserveren.

De leukste mondkapjes tegen COVID-19

1. De mondkapjes van XHOSA

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door XHOSA (@xhosaofficial) op

//www.instagram.com/embed.js

Deze mondkapjes hebben een echte urban feel! Ze mogen bovendien gewoon in de wasmachine en zijn ook in kindermaten verkrijgbaar. De mondkapjes van XHOSA koop je hier van €17.50.

2. De mondkapjes van Nomi by Naomi

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ethical African Fashion (@nomibynaomi) op

//www.instagram.com/embed.js

Met de verschillende printjes op de mondkapjes van Nomi by Naomi heb je genoeg keuze. Koop je er meerdere, heb je voor elke outfit één. De mondkapjes van Nomi by Naomi bestel je door bij hun in de DM te sliden!

3. De mondkapjes van Created by Cecilia

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Created by Cecilia (@ceciliacreated) op

//www.instagram.com/embed.js

Deze mondkapjes zijn zo dope! Ze zorgen er zelfs voor dat wij serieus zijn gaan nadenken over een eigen paarse buzzcut. Anyways, ook de mondkapjes van Created by Cecilia bestel je door in haar DM te sliden!
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

4. De mondkapjes van By Maame

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maame (@bymaame) op

//www.instagram.com/embed.js

Ook de mondkapjes van By Maame zijn in verschillende prints te krijgen, en zojuist restocked! De superleuke mondkapjes van By Maame bestel je door een mail te sturen naar info@bymaame.nl.

5. De mondkapjes van Afro by Yen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door VYA (@afrobyyen) op

//www.instagram.com/embed.js

De maker van deze mondkapjes heeft zich heel goed in het proces verdiept, en biedt de mondkapjes met filter aan. De mondkapjes van Afro by Yen bestel je door een DM te sturen.

Verkoop jij ook één van de leukste mondkapjes om COVID-19 tegen te gaan? En heb je een eigen website of Instagram? Stuur ons dan een berichtje!

Dit vind je vast ook leuk:


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: