,
makkelijke-protective-styles

5 makkelijke protective styles voor tijdens de quarantaine

Dit zijn vijf makkelijke protective styles voor tijdens de quarantaine. Perfect om jouw kroeshaar of krullen lekker gezond te houden tijdens alle stress en chaos van deze pandemie. Misschien moet je gewoon nog elke dag aan het werk, of zit je lekker thuis. Maar een feit is dat alles even anders gaat, en het toch belangrijk is om jouw haren te blijven verzorgen en beschermen. 

1. Een headwrap

Ook tijdens deze coronacrisis is een headwrap één van de makkelijke protective styles. De headwrap beschermt jouw haar tegen het vuil, en als je veel in de tuin zit, ook tegen alle weersveranderingen. Zit je veel binnen? Beschermt het jouw kroeshaar of krullen tegen alle wrijving van jouw bank en/of bed. Gelukkig ziet een headwrap er ook mooi uit, en kan je lekker in stijl en kleur afwisselen.

https://www.instagram.com/p/BuE7rywol-C/?utm_source=ig_web_copy_link

2. Boxbraids

Boxbraids mogen natuurlijk niet op ons lijstje ontbreken. Het duurt even voordat ze erin zitten, maar dan zit je voor langere tijd goed. Tip: vlecht de boxbraids niet te strak aan jouw haarlijn, om haaruitval te voorkomen. Kan je nog niet zelf vlechten? Dan is dit de perfecte tijd om YouTube erbij te pakken, en het zelf te leren. Zoals in dit filmpje van Terah Tiana.

3. Een pruik

Does bae wanna see other people? Show bae just how many people you can be. Ook een pruik is een fijne protective style. Zo kan je jouw haar onder de pruik goed blijven verzorgen, en toch elke dag mooie quarantine selfies blijven maken.

https://www.instagram.com/p/B9Q9FKAJQZq/?utm_source=ig_web_copy_link

4. Cornrows

Time to show them cornrows some love. Steeds vaker blijven onze cornrows verscholen onder onze pruiken of headwraps, maar ze mogen ook zeker weer gezien worden. Het is bovendien een simpele stijl! Jouw haar nog niet lang genoeg? Voeg er dan wat braid hair aan toe.

5. Mini twists

Geïnspireerd door Curlbella, zijn wat ons betreft ook de mini twists helemaal terug. De fijne twists van jouw eigen haar zijn heel eenvoudig zelf na te doen. Er gaat natuurlijk wel even wat tijd in zitten, maar dan heb je ook wat. Ze gaan lang mee, en je kunt er een heleboel leuke haarstijlen mee doen.

 

Wat zijn volgens jou nog meer makkelijke protective styles voor tijdens deze coronacrisis?

Photo by Vonecia Carswell on Unsplash

Deze artikelen vind je vast ook leuk!


Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: