Wij zijn Melaninfinity Magazine. Melaninfinity Magazine is een nieuw online lifestyle platform voor de unieke, mooie en trotse en vooral gekleurde vrouw. Wij staan voor self-love en self-care. Dat lees je dan ook regelmatig in onze artikelen terug.​

Melaninfinity Magazine is opgericht vanuit de groeiende behoefte aan een magazine dat zich richt op de gekleurde vrouw. Niet alleen vrouwen, voortkomend uit de Afrikaanse diaspora, maar ook vrouwen uit Zuid-Amerika en Azië, hebben een plekje binnen het magazine. Het is daarom een platform dat ons allemaal vertegenwoordigd.

​Ons online platform is opgericht door vrouwen, voor vrouwen. Zo schrijven onze bloggers onder andere over beauty, lifestyle, love, entertainment en fashion. Wij bieden niet alleen onze bloggers een platform, ook andere Nederlandse vrouwen krijgen een plekje op onze site. Zo verschijnt er twee keer per maand een interview online, met een vrouw met een bijzonder verhaal.

​Melaninfinity Magazine is niet zomaar een online magazine, wij streven ernaar een community te vormen, voor vrouwen met een behoefte aan herkenning en erkenning van wie zij zijn.

​​​Onze logo en huisstijl zijn ontworpen door QHdesign.nl.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: