About us

Melaninfinity Magazine is een online platform voor de Afro-Nederlandse vrouw die geïnteresseerd is in zelfontplooiing, cultuur, lifestyle en entertainment. Met het magazine bieden wij onze lezeressen handvatten voor groei en (zelf)kennis, om tot de beste versie van zichzelf te komen. Melaninfinity Magazine is opgericht vanuit de groeiende behoefte aan een magazine dat zich richt op de gekleurde millennial vrouw. Het online platform is opgericht door vrouwen, voor vrouwen. En is niet zomaar een online magazine. Wij streven er namelijk naar om een community te vormen.

Op 1 juli 2018 ging het magazine online. In de afgelopen twee jaar is het platform uitgegroeid tot een echte community binnen de Afro-Nederlandse gemeenschap. Met artikelen over cultuur, entertainment en lifestyle, blijven onze lezeressen op de hoogte van actualiteiten. Daarnaast is er ook ruimte voor zelfliefde en selfcare, en persoonlijke groei en ontwikkeling. Omdat wij ook offline een platform willen vormen, organiseert het magazine vanaf mei 2020 ook evenementen. De evenementen zijn gericht op het samenbrengen van de doelgroep. En daarnaast ook het onderwijzen van diezelfde doelgroep.

Naast de evenementen en het online magazine heeft Melaninfinity Magazine ook een eigen boekenclub. In de Melaninfinity Bookclub komen maandelijks boeken van zwarte schrijfsters aanbod. 


Het team

Melaninfinity Magazine is in juli 2018 opgericht door Jaël Hofwijks (27). Jaël is schrijfster en vanuit haar woonkamer creëerde zij dagelijks nieuwe content voor de lezeressen van het magazine. Naast Jaël is ook Ariela Slakhorst (33) onderdeel van het team. Ariela is freelance journaliste en visueel verhalenverteller, en voor het magazine de Head of Content. Op dit moment maakt ook Tabitha Girigori (28) onderdeel uit van het vaste team, zij is professional make-up artist, content creator en steunt bij de eventplanning. Verder zijn er ook een aantal vaste bloggers die meehelpen bij het schrijven van de artikelen. Hieronder maak je kennis met ons!

Jaël Hofwijks

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jaël Hofwijks (@jaelhofwijks) op

Ariela Slakhorst

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Schrijft, filmt & fotografeert (@arieladeeltverhalen) op

Tabitha Girigori

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tabitha (@mochachocolitt) op

Onze vaste bloggers

Joëlle Wiel

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joey | Style + Personal Growth (@_iamanalfa) op

Abbisag Addison

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Abbisag (@abbydssn) op

Janet Mando

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Natural Hair & Skin Care (@itsjanetsworld) op

Renova Keteldijk

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Renova Keteldijk (@novalively) op