About us

Melaninfinity Magazine is een online platform voor de Afro-Nederlandse vrouw die geïnteresseerd is in zelfontplooiing, cultuur, lifestyle en entertainment. Met het magazine bieden wij onze lezeressen handvatten voor groei en (zelf)kennis, om tot de beste versie van zichzelf te komen. Melaninfinity Magazine is opgericht vanuit de groeiende behoefte aan een magazine dat zich richt op de gekleurde millennial vrouw. Het online platform is opgericht door vrouwen, voor vrouwen. En is niet zomaar een online magazine. Wij streven er namelijk naar om een community te vormen.

Op 1 juli 2018 ging het magazine online. In de afgelopen twee jaar is het platform uitgegroeid tot een echte community binnen de Afro-Nederlandse gemeenschap. Met artikelen over cultuur, entertainment en lifestyle, blijven onze lezeressen op de hoogte van actualiteiten. Daarnaast is er ook ruimte voor zelfliefde en selfcare, en persoonlijke groei en ontwikkeling. Omdat wij ook offline een platform willen vormen, organiseert het magazine vanaf mei 2020 ook evenementen. De evenementen zijn gericht op het samenbrengen van de doelgroep. En daarnaast ook het onderwijzen van diezelfde doelgroep.

Naast de evenementen en het online magazine heeft Melaninfinity Magazine ook een eigen boekenclub. In de Melaninfinity Bookclub komen maandelijks boeken van zwarte schrijfsters aanbod. 

 

Terug naar boven