Melaninfinity Magazine is een online lifestyle platform, opgericht voor en door Afro-Nederlandse vrouwen. Het platform streeft ernaar om te onderwijzen, op te bouwen en te versterken.

Met ons online magazine bieden wij onze lezeressen handvaten voor persoonlijke groei en kennis, zodat zij de beste versie van zichzelf kunnen worden. Melaninfinity Magazine is dan ook opgericht vanuit de groeiende behoefte aan een online magazine dat zich richt op de zwarte millennial vrouw. Het magazine is inmiddels uitgegroeid tot een online community van geweldige en zelfverzekerde babes.

De wekelijkse artikelen op onze website zetten een schijnwerper op de zwarte cultuur, entertainment en levensstijl. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor zelfliefde, selfcare en persoonlijke groei en ontwikkeling. Verder biedt Melaninfinity Magazine de lezeressen (en community) extra coaching via online masterclasses, online gidsen en offline evenementen.

Melaninfinity Magazine is in 2018 opgericht door Jaël Hofwijks en is sindsdien organisch uitgegroeid tot het platform en de community die het nu is. In 2021 lanceren wij een gesloten online community, die een online lidmaatschap bevat met directe toegang tot lifestyle gidsen, masterclasses en meer.

Naast het online magazine, het lidmaatschap en de evenementen heeft Melaninfinity Magazine ook een eigen boekenclub. De Melaninfinity Book Club, met maandelijkse meetups, zodra ze weer zijn toegestaan.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: