Finance

Deze YouTubers helpen jou naar een betere financiële situatie

betere-financiële-situatie

Een financieel adviseur of budgetcoach kan jou helpen grip te krijgen op jouw financiën. Dit is natuurlijk niet gratis. Dat maakt dat mensen die wat minder te besteden hebben, niet altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben. Gelukkig is er social media! Tegenwoordig zijn er tal van content makers die jou kunnen helpen die eerste stap te zetten. Deze YouTubers helpen jou naar een betere financiële situatie. Hieronder hebben wij een lijst van vijf melanin sisters die jou gratis advies geven.

The Break

Om in een betere financiële situatie te belanden is The Break zeker een topper om te volgen. Patricia Bright is naast moeder en fashion lover, de bedenker van dit platform. Zij heeft mede door YouTube haar bedrijven uit laten groeien tot succesvolle organisaties. Via The Break geeft zij op een humoristische maar realistische manier, een kijk in haar persoonlijke inkomsten en uitgaven. Schema’s en lijstjes zijn echt haar ding om jou te leren meer overzicht te krijgen. Daarnaast geeft zij tips over budgetteren, sparen en investeren.

One Big Happy Life

Ondanks dat dit een familie kanaal is, staat Tasha Cochran op de voorgrond. Naast haar persoonlijke ervaringen over moeizame zwangerschappen, delen zij en haar partner financieel advies. One Big Happy Life geeft jou praktische handvaten om te leren budgetteren, sparen en investeren. Elk onderwerp komt aan bod van financiële doelen stellen tot nieuwe gewoontes aanleren. Ook het opstellen van een wekelijks, maandelijks of jaarlijks uitgave plan leer je hier.

The Come Up

Bukola Ayodele is een jonge software engineer. Via haar kanaal The Come Up laat zij vooral zien wat het betekend om een software engineer te zijn. Zij geeft in haar video’s ook vaak aan goed te kunnen sparen. Met haar video’s hoopt zij een inspiratie te zijn voor jonge donkere vrouwen. Dit doet zij onder andere door haar maandelijks budget schema te delen. Haar video waarin zij tips geeft om hoe money mistakes te voorkomen, is ook zeker een aanrader.

Erin On Demand

Ook al ligt de focus van Erin On Demand meer op het ondernemerschap, toch vonden wij haar een mooie aanvulling op deze lijst. Erin Winters laat jou zien hoe jij op strategische wijze kan groeien in wat je doet. Met tips om onder andere te werken aan je mindset, productiviteit en het aflossen van schulden. Zij hoopt via haar platform meerdere mensen te bereiken en ze te helpen een betere financiële status te krijgen.

The Broken Wallet

Valencia Higuera, de persoon achter The Broken Wallet, is schrijfster en blogger. Zij deelt haar eigen persoonlijke financiële ervaringen om zo anderen te kunnen helpen. Als jij wilt werken aan jouw persoonlijke financiën en zuiniger wilt leren leven, dan is dit het platform voor jou. The Broken Wallet is er om persoonlijke financiën makkelijker te maken. Met de tips en tricks die je krijgt, leer jij betere keuzes te maken met jouw geld.

Welke van deze dames begin jij vandaag nog te volgen? – Meer begeleiding naar een betere financiële situatie? Meld je dan vandaag nog aan voor onze online community via www.melaninfinitysociety.com.

Lees ook:

 

Janet Mando

Hallo prachtige mensen,

Ik ben een Surinaamse dertiger die geboren en getogen is in Noord-Holland. Mijn leven was vrijwel onbezorgd tot ik op een dag niet meer goed kon zien en praten. Myasthenia Gravis luidde de diagnose van de arts. Dit is een spierziekte die bij mij zich uit over bijna mijn hele lichaam.
Dit zette mijn kijk op het leven in een heel ander daglicht. Ik streef er nu naar dingen te doen die mij energie geven. Waar ik een passie voor heb.

Met de push van mijn broertje heb ik ItsJanetsWorld gecreëerd. Op YouTube probeer ik mijn abonnees wekelijks te inspireren met leuke, simpele en budgetvriendelijke kroeshaar tutorials. Ook geef ik huid- en haarverzorging tips die vooral gebaseerd zijn op het gebruik van natuurlijke producten.
Op mijn gelijknamige website schrijf ik mijn gedachte en ervaringen als jonge donkere chronisch zieke vrouw van me af.
Mijn Instagram is weer een weerspiegeling van deze twee platformen.
Ik zal zeggen neem een bezoekje op mijn social media en abonneer of volg mij wanneer je die klik voelt.

Love and until the next one..

Janet

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie