zelfvertrouwen-boost-geven

Iedereen heeft van die dagen waarop je liever onder de dekens terug kruipt, alle spiegels in huis vermijd en helemaal niet lekker in je vel zit. Uit ervaring weten wij dat muziek dan een ontzettend handig hulpmiddel is om jouw zelfvertrouwen een boost te geven. Daarom ontdek je hieronder de tien nummers die wij beluisteren op dagen dat het wat minder gaat.

Muziek en #mood

Uit meerdere onderzoeken door de jaren heen blijkt dat muziek een positief effect op je gemoedstoestand heeft. Zo blijkt het zelfs te helpen tegen depressieve klachten en slaapproblemen. Het is dus niet zo gek dat je je van muziek beter gaat voelen, of dat het je een gevoel van zelfvertrouwen geeft.

Probeer jouw ochtend eens met één van de onderstaande nummers te beginnen. En wij durven te wedden dat je de dag al een stuk zelfverzekerder aandurft. Wij doen het vaker en het heeft tot nu toe altijd gewerkt. Een echte aanrader dus! Hieronder vind je tien nummers, van zwarte vrouwen, die jouw zelfvertrouwen een boost zullen geven!

Nummers die jouw zelfvertrouwen een boost geven

1. Keys To The Kingdom – Tiwa Savage & Mr. Eazi

2. Sis – Br3nya

3. B*tch Better Have My Money – Rihanna

4. Snack – Keke Palmer

5. Be Honest – Jorja Smith & Burna Boy

6. Video – India Arie

7. Good As Hell – Lizzo

8. On & On – Erykah Badu

9. Ass Like That – Victoria Monét

10. Snack – Ms Banks & Kida Kudz

Welk nummer geeft jouw zelfvertrouwen een boost? Laat het ons hieronder weten. Dan kunnen wij er een leuke Spotify-playlist van maken!

Photo by Etornam Ahiator on Unsplash

Meer zoals dit?

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie