Career Finance

Vijf podcasts over geld, voor en door vrouwen

podcasts-over-geld

Wij schreven al eerder over het belang van het werken aan jouw money mindset, ook wel de manier waarop je naar geld kijkt. Wil je daarmee aan de slag, dan doe je dat on-the-go, en geheel op je eigen tijd. Meer leren over geld verdienen en geld sparen doe je met één van de onderstaande podcasts. Scroll snel verder om ons lijstje te ontdekken.

1. Journey To Launch (ENG)

De Journey to Launch Podcast is gecreëerd door de Amerikaanse Jamila Souffrant. Jamila is een financiële coach en blogger, die anderen helpt om de eigen financiën op een rijtje te krijgen. Zo hebben Jamila en haar man al eens meer dan 85.000 dollar in een jaar bij elkaar gespaard. Met de podcasts van Jamila leer je zelf een goed plan creëren om jouw financiële doelen te bereiken.

De Journey to Launch podcast beluister je op Spotify en Apple Podcasts.

2. De Clever Girls Know podcast (ENG)

podcasts-geld-verdienen

De Clever Girls Know podcast is de podcast van het Clever Girl Finance platform. Op het platform en in de podcast leer je als vrouw alles over het overkomen van schulden, het sparen van geld en opbouwen van rijkdom. De podcast telt inmiddels 150 afleveringen, genoeg materiaal om mee aan de slag te gaan dus.

De Clever Girls Know podcast beluister je op Spotify en Apple Podcasts.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

3. De Zarayda Podcast (NL)

podcasts-geld-verdienen

De Zarayda Podcast gaat over zoveel meer dan alleen geld verdienen of besparen. In de podcast geeft Zarayda je tips om met zelfvertrouwen zichtbaar te worden. Daarbij hoort het doen groeien van je onderneming, en zo ook het verdienen van meer geld. Zo deelt de onderneemster onder andere hoe je de investeringen in jouw bedrijf zo snel mogelijk terug verdient.

Luister De Zarayda Podcast op Spotify en Apple Podcasts.

4. De Worth Listening podcast (ENG)

podcasts-over-geld

Lauryn Williams is een financiële planner en heeft wel vier keer aan de olympische spelen deelgenomen. Die twee expertises heeft ze combineert in haar Worth Listening podcast. Daarin vraagt ze haar gasten naar hun “money memoirs” en biedt ze inzicht hoe geld werkt in de sportwereld, en overige sectoren.

De Worth Listening podcast beluister je op Apple Podcasts.

5. De PorteRenee Podcast (NL)

podcasts-over-geld

In deze podcast leer je alles over geld. Volgens de podcast host hoeven geldzaken niet saai te zijn, en is het juist een leuke uitdaging. Met de tips van de PorteRenee Podcast leer je met geld jouw leven makkelijker en relaxter maken.

De PorteRenee Podcast beluister je op Spotify en Apple Podcasts.

Deze podcasts over geld zijn ontzettend fijn. Je hoeft ze natuurlijk niet allemaal in één keer te beluisteren, dat kan je geheel zelf bepalen. Vergeet je niet om aantekeningen te maken?

Photo by Etty Fidele on Unsplash

Deze artikelen over jouw financiën vind je vast ook leuk:

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie