Hair

Bij deze webshops kan jij jouw natural hair producten kopen

natural-hair-producten-kopen

Voor je haarproducten kan je natuurlijk even naar de toko fietsen. Maar als er geen toko in de buurt is, is een webshop een aangename uitkomst. Daarom hebben wij speciaal voor jou onze favoriete webshops op een rij gezet. Bij deze webshops kan jij jouw natural hair producten kopen. Scroll snel verder!

Al zolang ik mij kan herinneren moest ik even reizen om aan mijn haarproducten te komen. En dat terwijl ik in onze hoofdstad woon. Als je niet in de randstad woont, zal die reisafstand naar de dichtstbijzijnde toko een stuk langer zijn. Gelukkig is daar het internet. Lange tijd was er weinig keuze, maar inmiddels zijn er tientallen webshops waar je natural hair producten kunt kopen. En heb je binnen een paar klikken jouw favoriete haar producten gevonden.

Hier kan je natural hair producten kopen

1. Curlmania

Bij CurlMania zijn de merken uit het assortiment zijn op natuurlijke basis. En bevatten geen uitdrogende alcoholen, siliconen, parabenen, petroleum en/of sulfaten. Kijk op Curlmania.nl.

 

2. Curly Girl Friendly

Curly Girl Friendly verkoopt alleen producten die binnen de curly girl methode passen. Ook hun producten zijn vrij van gevaarlijke stoffen. Kijk op curlygirlfriendly.nl.

3. Heirloom Hair

Heirloom Hair verkoopt verschillende producten voor kroes- en krullend haar, en dat tegen een betaalbare prijs. Kijk voor meer op Heirloomhair.com.

heirloomhair

4. My Natural Curls

My Natural Curls heeft producten voor vrouwen, mannen en kinderen met krullend, kroes of gemixt haar. Kijk voor meer op mynaturalcurls.com.

5. Pakshop

Pakshop.nl is veruit de bekendste webshop voor het kopen van natural hair producten. Daarnaast verkopen ze ook andere verzorgingsproducten. Kijk op Pakshop.nl.

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

6. My Hair Shop

Ook My Hair Shop heeft een ontzettend groot assortiment. Je kunt er vrijwel alles vinden. Kijk op myhairshop.nl.

7. 123 Hair

Net als de twee bovenstaande webshops, heeft 123 een uitgebreid assortiment, en een fysieke winkel. Kijk voor meer op 123hair.nl.

8. Me Gorgeous

Ook Me Gorgeous is een aardig populaire webshop waar je natural hair producten kunt kopen. Kijk voor meer op megorgeous.nl.

Photo by Mike Von on Unsplash

Deze artikelen vind je vast ook leuk:

Jaël Hofwijks

Hi! Ik ben Jaël en ik heb er inmiddels al 28 jaartjes om de zon op zitten. Je kent mij misschien als de oprichter van Melaninfinity Magazine. Met een tof team bloggers werken elke week aan de leukste content voor Afro-Nederlandse vrouwen. Naast Melaninfinity Magazine ben ik parttime werkzaam als assistent leidinggevende in de kinderopvang en heb ik een social media branding studio, Creative Studio Gemini. In case you were wondering, 26 mei :).

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie