Travel Woman

Black women travel too! Deze Nederlandse travel influencers bewijzen dat

Nederlandse travel influencers

Wij millennials kunnen er wat van. Wij reizen meer dan de meesten van onze ouders dat deden. We willen avontuur, de wereld zien en nieuwe ervaringen opdoen. Ook de Afro-Nederlandse vrouwen kiezen steeds vaker voor een verre reis. Geloof je ons niet? Neem dan maar een kijkje op Instagram. Deze Nederlandse travel influencers bewijzen dat!

Tegenwoordig hoef je voor inspiratie niet ver te zoeken. Op Instagram, Facebook en Pinterest vind je inspiratie in overvloed. Zo ook voor de komende zomervakantie. Wil je niet binnen Europa blijven, maar ook de rest van de wereld verkennen. Dan doe je er goed aan om de onderstaande Nederlandse travel influencers op Instagram te volgen. Inspiratie gegarandeerd!

Dit zijn onze zeven favoriete Afro-Nederlandse travel influencers die je op Instagram volgen kunt.

Cherrush

 

Ashlee Janelle Danso

 

Maureen Powel

 

Keshia Danso

 

Melanintravelista

 

The Trend Attendant

 

Olga Menist

De bovenstaande dames zijn allemaal van Nederlandse bodem, en zien ontzettend mooie plaatsen op de wereld. Wat houd je tegen om het ook te doen? Misschien wel de kosten of gewoon de angst om alleen te reizen. Onderzoek het, en doe er wat aan. Het leven is te kort en de wereld is te mooi om niet te reizen.

Ken jij nog meer Afro-Nederlandse travel influencers, laat het dan aan ons weten. Dan voegen wij ze aan het lijstje toe, en kunnen wij nog meer genieten van de mooie kiekjes. Ben jij zelf een influencer? Let us know below. Deel ook welke landen je allemaal al bezocht hebt. Wij zijn benieuwd!

Niet genoeg? Deze artikelen over reizen vind je vast ook leuk:

Jaël Hofwijks

Hi! Ik ben Jaël en ik heb er inmiddels al 28 jaartjes om de zon op zitten. Je kent mij misschien als de oprichter van Melaninfinity Magazine. Met een tof team bloggers werken elke week aan de leukste content voor Afro-Nederlandse vrouwen. Naast Melaninfinity Magazine ben ik parttime werkzaam als assistent leidinggevende in de kinderopvang en heb ik een social media branding studio, Creative Studio Gemini. In case you were wondering, 26 mei :).

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: