vriendinnen-online

Opzoek naar vriendschap? Zo maak je nieuwe vrienden online

Laatst bijgewerkt:

Het gezegde “true friends are hard to find” bestaat niet voor niets. Iedereen weet dat het super moeilijk is om goede vrienden te vinden. Maar in dit sociale media tijdperk zijn die goede vrienden gelukkig slechts één klik van je verwijderd. Met onze tips maak je binnen no-time nieuwe vrienden online.

Neem deel aan WhatsApp groepen

Er zijn genoeg WhatsApp groepen die vrouwen met gezamenlijke interesses samenbrengen. In die groepen is het dus niet moeilijk om andere vrouwen te vinden die, net als jij, opzoek zijn naar vriendschap. Een voorwaarde is natuurlijk wel dat je gezellig en actief meepraat. Zo laat je veel van jezelf zien en zullen er eerder dames zijn die een vriendschap met jou zien zitten. Met WhatsApp maak je dus zonder enige moeite nieuwe vrienden online.

Voeg jezelf toe in een Facebook-groep

Wist je dat er verschillende Facebook-groepen zijn die bewust vrouwen bij elkaar brengen. Zo heb je bijvoorbeeld de groep Ladies Social Club die daar speciaal voor opgericht is. Maar ook groepen voor bijvoorbeeld ondernemers, moeders of fitgirls zijn plekken waar je vrienden ontmoet met dezelfde interesses en hobby’s als die van jouw. Het is even zoeken, maar ook met Facebook maak je snel nieuwe vrienden online.

Wees actief met liken en reageren

Het belangrijkste is toch wel dat je actief aan gesprekken deelneemt. Je kunt niet bij andere vrouwen opvallen, als je niets van jezelf laat zien. De gouden regel daarbij is toch echt dat je niet alleen kunt liken, maar ook moet reageren. Dus zie je een leuke foto langskomen op Instagram of een grappige snap op Snapchat, reageer dan ook oprecht.

Download een chat app

Er zijn meerdere apps die speciaal ontworpen zijn om vriendschappen tussen meiden te stimuleren. Zo heb je bijvoorbeeld de app Hey! VINA die werkt als Tinder, maar dan voor vriendschappen. Het enige nadeel aan dit soort apps is dat ze nog niet zo populair zijn, waardoor je minder keuze hebt.

Wees bovenal gewoon jezelf. De leukste mensen die op sociale media langskomen zijn de mensen die zichzelf zijn. Door jezelf te zijn maak je dan ook de juiste nieuwe vrienden online.

Dit vind je vast ook leuk:

%d bloggers liken dit: