Summer 2019 is eindelijk hier! Tijd voor de leukste festivals, de lekkerste vakanties en voor sommigen helaas de lange, hete dagen op kantoor. Maar wat je deze zomer ook gaat doen: het is belangrijk om goed voor je haar te zorgen. Deze drie protective hairstyles  maken dat deze zomer gelukkig een stuk makkelijker.

Waarom wij kiezen voor protective hairstyles in de zomer? Omdat ze er ten eerste supermooi zijn, maar ook omdat het heel handig is. Ze beschermen ons haar tegen de droge, hete lucht die er in de zomer is. Daarnaast hebben wij, dankzij protective hairstyles, meer tijd over voor onze best summer yet.

Boxbraids

Boxbraids zijn een terugkerende beschermende haarstijl. Ze worden al decennia gedragen en zullen dan ook nooit uit de mode raken. De boxbraids zijn er in verschillende grote en maten, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen en elke gelegenheid. Like who said that boxbraids can’t be professional. De boxbraids zijn makkelijk te installeren en gaan als je ze goed verzorgd, zeker anderhalve maand mee.

//www.instagram.com/embed.js

Passion Twists

De Passion Twists zijn helemaal hip. De twists die bedacht zijn door The Boho Babe, zijn aan het begin van dit jaar enorm in populariteit gestegen. Het is een nonchalante en frisse look en perfect voor de chille dagen op het strand. De Passion Twists staan dan ook super leuk bij zomerjurkers. Ook de Passion Twists zijn eenvoudig te installeren, ze gaan helaas wel wat minder lang mee dan de gewone boxbraids.

//www.instagram.com/embed.js

Wigs

En dan hebben wij het natuurlijk niet over saaie, stijle, zwarte pruiken. Nah girl, wij hebben het over blonde, blauwe, paarse pruiken. Afro pruiken, korte pruiken en alles ertussen in. De pruiken zijn de perfecte protective style, je kunt ze namelijk zo vaak verwisselen als je zelf wilt. Blijf natuurlijk wel goed voor je haar onder de pruiken zorgen, en laat op een superhete dag, je pruik gewoon lekker thuis.

//www.instagram.com/embed.js

Wat is jouw favoriete protective hairstyles voor deze zomer?

Verder lezen?

Jaël Hofwijks

Hi! Ik ben Jaël en ik heb er inmiddels al 28 jaartjes om de zon op zitten. Je kent mij misschien als de oprichter van Melaninfinity Magazine. Met een tof team bloggers werken elke week aan de leukste content voor Afro-Nederlandse vrouwen. Naast Melaninfinity Magazine ben ik parttime werkzaam als assistent leidinggevende in de kinderopvang en heb ik een social media branding studio, Creative Studio Gemini. In case you were wondering, 26 mei :).

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: