chicken-waffles

Ontbijt? Chicken & Waffles. Brunch? Chicken & Waffles. Tussendoor? CHICKEN AND FREAKING WAFFLES! De Amerikaanse, voor velen gekke, combinatie van kip en zoete wafels, is onze all time favorite. Wij kunnen jou daarom precies vertellen waar je vandaag nog heen kunt voor een overheerlijke brunch. Dit zijn dé hotspots voor Chicken & Waffles in Amsterdam.

Het Chicken & Waffles gerecht is een poosje terug uit Amerika komen overwaaien, en helaas nog lang niet zo populair als in Amerika zelf. Gelukkig leren steeds meer mensen het gerecht kennen, en openen ook steeds meer restaurants hun deuren, die het gerecht op hun menulijst hebben staan. De perfecte kip met wafels, is voor iedereen anders. Vaak worden het gerecht geserveerd met esdoornsiroop, maar af en toe ook met een hartige saus. Hieronder vind je dé hotspots voor Chicken & Waffles in Amsterdam!

Staring At Jacob

Ook bij Staring At Jacob eet je overheerlijke Chicken & Waffles. Naast de kip en wafels krijg je bij Staring At Jacob ook scrambled eggs (roerei), en natuurlijk ook siroop. Met mooi weer kan je buiten aan één van de mooie Amsterdamse kades zitten, en genieten van hun brunchmenu en een lekkere cocktail.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door STARING at JACOB (@staringatjacob) op

//www.instagram.com/embed.js
Staring At Jacob. Jacob van Lennepkade 215, Amsterdam.

Water en Brood

Ook de Chicken & Waffles van Water en Brood moeten op jouw Chicken & Waffles bucketlist. Net als bij Staring At Jacob, serveert Water en Brood hun Chicken & Waffles met scrambled eggs on the side. De andere gerechten op de menulijst zijn ook zeker het proberen waard, net als de overheerlijke cocktails.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door STARING at JACOB (@staringatjacob) op

//www.instagram.com/embed.js

Water en Brood. Nieuwe Kerkstraat 84, Amsterdam.

The Breakfast Club

De Chicken & Waffles van The Breakfast Club zijn vooral heel lekker als je van pittig eten houdt. Ze worden namelijk geserveerd met sriracha saus, wat behoorlijk pittig kan zijn als je het niet gewend bent. Naast de sriracha saus krijg je ook honing bij de kip en wafels. The Breakfast Club heeft in Amsterdam inmiddels meerdere locaties, dus is er altijd wel eentje in de buurt. Gelukkig maar!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 💥The Breakfast Club Amsterdam💥 (@thebreakfastclubnld) op

//www.instagram.com/embed.js

The Breakfast Club. Meerdere locaties in Amsterdam.

In welke hotspots eet jij het liefst Chicken & Waffles in Amsterdam?

Verder lezen?

Jaël Hofwijks

Hi! Ik ben Jaël en ik heb er inmiddels al 28 jaartjes om de zon op zitten. Je kent mij misschien als de oprichter van Melaninfinity Magazine. Met een tof team bloggers werken elke week aan de leukste content voor Afro-Nederlandse vrouwen. Naast Melaninfinity Magazine ben ik parttime werkzaam als assistent leidinggevende in de kinderopvang en heb ik een social media branding studio, Creative Studio Gemini. In case you were wondering, 26 mei :).

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: