black girl magic podcast

Het heeft even geduurd voordat ik podcasts een kans wilde geven, maar ook ik ben om (lees: tikkeltje obsessed)! Twijfel jij of podcasts wel iets voor jou zijn of kan je maar geen podcast vinden die écht bij je past? Deze vijf Black Girl Magic podcasts brengen daar misschien wel verandering in!

Black Girl Magic podcast

Sinds een paar maanden ben ik groot fan van Black Girl Magic podcasts en voel ik me tientallen intelligente, grappige en motiverende vriendinnen rijker. Deze vijf podcasts zijn bovendien allemaal gratis te beluisteren op Spotify! Dus doe je oordopjes maar in en vind een podcast die écht bij je past.

Oprah’s Super Soul Conversations

Het maakt niet uit hoe ik me voel: Oprah’s Super Soul Conversations podcast is het antwoord. De podcast is een waardevol cadeautje aan de hele wereld. To awaken, discover and connect to the deeper meaning of the world around us. De meest interessante gasten komen aan het woord en delen hun kennis met je. Oprah geeft ons wederom handvaten om het allerbeste uit onszelf te halen.

Dipsaus

De dames van Dipsaus trakteren ons op een kwalitatief sterke podcast van Nederlandse bodem. Special voor vrouwen van kleur, gemaakt door vrouwen van kleur. Denk aan gesprekken over maatschappelijke kwesties, maar ook aan culturele onderwerpen. Ook het zusje van Dipsaus de podcast Fufu & Dadels van drie jonge dames die het 100 houden, is een absolute aanrader.

KnowTheZodiac

Weet jij alles over de maan en de sterren en is astrologie helemaal jouw ding? Grote kans dat KnowTheZodiac je favo podcast wordt. Geen random horoscopen, maar spiritualiteit at its finest. Niet voor Niets wordt deze dame gevolgd door grote namen als Ella Mai and Miguel. Zit jij deze maand niet lekker in je vel of barst je juist van energie? Misschien komt het wel door de sterren, ontdek het in KnowTheZodiac.

De Woordenschat Podcast

Als je een liefde hebt voor Hip Hop van Nederlandse bodem dan is dit dé podcast voor jou. De dopeste artiesten en producers van dit moment schuiven aan in de studio bij Veronica. Het onderwerp is natuurlijk hun muziek! Van het creatieve proces tot aan het ontstaan van de hotste tracks. In De Woordenschat Podcast leer je jouw favo artiesten (nog) beter kennen!

Inner Hoe Uprising

Ja, je leest het goed. Deze podcast heet Inner Hoe Uprising. De vier dames van Inner Hoe Uprising bespreken in hun podcast alles wat met relaties, seks en seksualiteit te maken heeft. Ze doorbreken taboes en maken op een grappige en eerlijke manier seks bespreekbaar. Dus schenk vooral een goed glas wijn in voor jezelf en let’s talk shameless sex!

Dit vind je vast ook leuk

Ariela Slakhorst

Hi pretty girls! Mijn naam is Ariela, ik ben 31 jaar, moeder van twee pubers (13 en 12 jaar) en rijk in liefde, familie en vrienden. Als zevenjarig eilandmeisje verhuisde ik van la República Dominicana naar Holanda. Naast moederen, studeer ik Journalistiek en blog ik voor Girls of Honour en Explore Utrecht. Verhalen vertellen is écht mijn ding! Van maatschappelijke kwesties tot aan heerlijke guilty pleasures en eigenlijk alles wat ertussen zit. Ik schrijf, film en fotografeer, maar mijn hartje gaat ook sneller kloppen van yoga en dansen. Ik geloof oprecht dat een overdosis aan zelfliefde de sleutel is tot een gelukkig leven. Dit betekent dat ik de ene dag tot rust kom met mijn favoriete asanas op de yogamat en geniet van goed gevulde borden met fruit en groentes. De andere dag zit ik schaamteloos en zonder schuldgevoel met pizza en een wijntje (uhm fles) op de bank met vrienden. Want: a little balance never hurt nobody. Je kunt me volgen via @arieladeeltverhalen en hier natuurlijk! Liefs en besitos

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: