Fit-young-fitness

Fit worden doe je bij Young Fitness

Laatst bijgewerkt:

Ongeveer een derde van de Nederlanders heeft aan het begin van het jaar goede voornemens. De kans is dus groot dat jij daar ook één van bent. Je weet dan zeker ook hoe moeilijk het is om je goede voornemens vol te houden. Velen houden het namelijk slechts twaalf dagen uit. Met de persoonlijke benadering van Young Fitness wordt het gelukkig al een stuk makkelijker om jouw doel om fit te worden te bereiken.

Young Fitness is gespecialiseerd in personal training, groepslessen, workshops, bootcamps en voeding. Bovendien zijn zij de eerste in Nederland die fitness en dancehall aanbieden. De trainingen van Young Fitness zijn indoor, outdoor en at home. Waardoor er altijd een mogelijkheid is die precies bij jouw wensen past.

In 2018 is Young Fitness opgericht door Miss Young en haar partner (J. Hovel). Miss Young (32) is zelf een gecertificeerd fitness instructrice, personal trainer en voedingsdeskundige. Naast Young Fitness werkt ze parttime bij de Fit For Free. Met haar motto “Feel Young, Be Fit and Healthy” wil ze vooral mensen helpen, daarover zegt ze zelf: “Ik vind het fijn om mensen te helpen om hun doelstellingen te bereiken en om hun uit te dagen”.

Young Fitness biedt hulp op maat, waardoor ze in de behoeften van hun klanten tegemoetkomen. De klanten spreken dan ook vol lof over de hulp die zij gehad hebben. Hun conditie is verbeterd en ze zijn, zoals vele vrouwen willen, al een aantal kilo’s kwijt.

Heb jij dus het doel om fitter en gezonder te worden, en ben je op zoek naar hulp op maat. Dan is Young Fitness zeker aan te raden. Meer over Miss Young en haar Young Fitness lees je op www.youngfitness.online.

Dit vind je vast ook leuk:

%d bloggers liken dit: