Rihanna-savage-x-fenty

Is het al oké om te zeggen dat Rihanna de it-girl van dit moment is? Na haar verrassende Savage x Fenty show en alweer de 4de editie van haar jaarlijkse Daimond Ball, lijkt Rihanna één van de populairste artiesten van het moment. En dat zonder ook maar één nummer uit te brengen. Meer weten over deze it-girl? Hieronder lees je wat Rihanna onlangs met ELLE besprak over haar Savage X Fenty show tijdens de NYFW.

Rihanna legt uit waarom ze voor het diverse concept van de Savage X Fenty show heeft gekozen. Ze wilde namelijk elk type vrouw erbij betrekken. Niet alleen vrouwen van verschillende afkomsten, maar ook vrouwen met verschillende lichaamstypen en in verschillende fasen van hun vrouwelijkheid. Rihanna zegt daarover: “Ik wilde dat vrouwen zich gevierd voelden. […] Vrouwen regeren de wereld nu, en dat is jammer voor de mannen”.

Dat Rihanna vindt dat vrouwen de wereld regeren wordt allemaal bevestigd door het feit dat er zwangere vrouwen in haar show meeliepen. Zo bleek model Slick Woods al tijdens de show weëen te hebben. Powerful toch? Over zwangere vrouwen en moeders zegt Rihanna dat moeders de VIP van de vrouwelijkheid zijn. Volgens haar (en elke vrouw die dat ooit gedaan heeft!) is het op de wereld zetten van een kind namelijk geen grapje.

Gewoon mens

Natuurlijk is Rihanna net als ons ook maar een gewoon mens, en voelt zij zich niet elke dag zo zelfverzekerd. Gelukkig duurt dat nooit lang, want Rihanna zegt ervoor te bidden. Ze adviseert om naar je kern te kijken, zo zegt ze over zichzelf: “Ik ben savage, dus alles wat ik doe is savage. Savage draait niet om er sexy uit zien, het gaat niet om het product, het gaat om jou”. En lukt het een keertje niet, verwijder alle negativiteit, vind je sexy, “and own it–that shit is yours” aldus Rihanna.

Wat vond jij van Rihanna haar Savage X Fenty show?

Deze artikelen over Rihanna vind je vast ook leuk:

Jaël Hofwijks

Hi! Ik ben Jaël en ik heb er inmiddels al 28 jaartjes om de zon op zitten. Je kent mij misschien als de oprichter van Melaninfinity Magazine. Met een tof team bloggers werken elke week aan de leukste content voor Afro-Nederlandse vrouwen. Naast Melaninfinity Magazine ben ik parttime werkzaam als assistent leidinggevende in de kinderopvang en heb ik een social media branding studio, Creative Studio Gemini. In case you were wondering, 26 mei :).

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: