gele eyeliner trend

Wordt gele eyeliner de make-up trend van 2018?

Laatst bijgewerkt:

Wij kunnen het niet genoeg herhalen. Yellow = Winning! Niets complimenteert onze donkere huid beter dan felle kleuren, en geel lijkt dat toch het beste te doen. Het lijkt dan ook alsof deze nieuwe eyeliner trend ons op het huid geschreven staat. Wordt gele eyeliner de make-up trend van 2018?

De gele eyeliner zien wij dit seizoen overal terug. De make-up trends lijken steeds gewaagder te worden, en de gele eyeliner kan dan natuurlijk niet ontbreken. Omdat de gele kleur onze donkere huid complimenteert zijn er ook al aardig wat bekende mensen, zoals Amandla Stenberg, met de gele eyeliner gespot.

Wil jij de mooie en unieke look ook creëren? Om de gele eyeliner er poppin’ uit te laten zien hoef je niet veel te doen. Deze trend staat namelijk het best bij een natuurlijke make up look. En dat scheelt, want met dit hete weer wil je toch niet te veel make-up dragen. Bovendien vinden veel mensen het aanbrengen van de gele eyeliner vinden een stuk makkelijker, dan het aanbrengen van zwarte eyeliner.

Hieronder zie je hoe de make-up artist Nina Park de gele eyeliner voor Amandla Stenberg aanbrengt.

 

 

Als het aan ons ligt is gele eyeliner de make-up trend van 2018! Zelf proberen? Dat kan met deze eyeliner van LA Girl: LA Girl – Schockwave Neon Liner Screamin’ – € 8.40

Dit vind je vast ook leuk:

%d bloggers liken dit: